Doi șoferi băuți, prinși în trafic de polițiști

Un bărbat de 53 de ani, din Zalău, a fost prins la volan vineri, 1 decembrie, în jurul orei 20, pe bulevardul Mihai Viteazul, la testarea cu alcooltestul evidenţiindu-se o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea de 1 spre 2 decembrie, la ora 3, pe strada Cetăţii din municipiul, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bihorean de 24 de ani ce avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Permisele de conducere ale celor şoferilor turmentaţi au fost reținute până la soluționarea cauzei.

Alte articole

One Thought to “Doi șoferi băuți, prinși în trafic de polițiști”

  1. Anonim

    Pacat ca Politia, in frunte cu conducerea noua, nu isi „recomanda” sa porneasca odata si RADARELE FIXE DIN ZALAU !!!!!
    Cel putin pe unicul boulevard din Zalau, am avea o circulatie mai linistita ! Si toti smecherii, indifferent cine sunt, ! ar fi sanctionati !!!
    p.s. Cine e „doamna de fier” din Zalau, care a lasat o lista cu nr. de masini „protejate” la Seful Politiei Rutiere ?!?!? Sper ca politistul de la rutiera, care avea lista la mana,, o sa se tina de cuvant si o sa „vaneze” in mod special acele masini !!!! Ar fi interesant sa o faca cineva publica, sa stim si noi sa ne dam la o parte cand le vedem in traffic (:

Leave a Comment