Doar accidente usoare

Incredibil, Politia Rutiera Salaj nu a prea avut de a face cu accidente grave, in perioada Sarbatorilor de Paste. De fapt, au fost inregistrate doar 3 evenimente rutiere usoare si o conducere fara permis. Astfel, in 6 aprilie, la ora 14, pe bulevardul M. Viteazul , V. Attila, de 28 de ani, din Guruslau, care conducea un autoturism marca VW Polo, proprietatea altei persoane, l-a accidentat usor pe S. Felician-Iuliu, de 33 de ani, din Zalau, care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In data de 7 aprilie, la ora 01.30, pe DN 1H, la kilometrul 66+500, intre localitatile Hereclean si Varsolt, un autoturism Dacia, condus de C. Gavril, de 22 de ani, din Plopis, s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. Soferul a fost neatent in conducere si a pierdut controlul volanului. In urma impactului, conducatorul auto a suferit leziuni usoare.

In 8 aprilie, la ora 19.40, pe strada 1 Mai din Jibou, F. Valerian-Sorin, de 24 de ani, din Jibou, conducand un Mercedes, nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc a unui moped condus regulamentar de T. Bogdan Vlad, de 19 ani, din Jibou, pe care l-a accidentat usor.

In 9 aprilie, la ora 05.34, in Rus, politistii l-au identificat in trafic pe P. Rares Dacian, in timp ce conducea un autoturism cu numarul de inmatriculare 63.659 LJ, fara a poseda permis de conducere.

Leave a Comment