Cod Roșu de intervenţie. Accident cu patru morţi şi patru răniţi grav în Sălaj

Patru persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident care a avut loc azi noapte pe Drumul Național 19 B, între localitățile Ip și Zăuan. A fost activat planul roșu.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, din primele cercetări efectuate la fata locului, în noaptea de 8 spre 9 iulie la ora 0.20, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zăuan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentară peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zauan-Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor. În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane: cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea. Alte patru persoane au fost rănite grav, două din fiecare mașină.

Victimele rămase în viața au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Potrivit medicului specialist în urgențe Mihai Iuhas, șeful UPU-SMURD, cele patru persoane cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani sunt în stare critică, cu politraumastime, două la Secția Terapie Intensivă, iar celelalte două la Chirurgie.

2 Thoughts to “Cod Roșu de intervenţie. Accident cu patru morţi şi patru răniţi grav în Sălaj”

  1. Anonim

    Avem parlamentari statui de ceară in Parlament! Ii platim degeaba! Sunt si ei raspunzatori pt ca nu intersic prin lege masinile cu volan pe dreapta! Cum sa vezi, noaptea, pe drumurile noastre in bezna, astfel incat sa te asiguri 100% ca poti sa faci o depasire? Desigur, vina cea mare a fost a soferului care a platit cu viata si a mai luat cu el 3 vieti nevinovate! D lor senatori si deputati, ce faceti, pt ce va platim? Pe dl senator anonim si g fugar din Salaj, PMP Lungu il arde grija de identitatea de gen. Asta l a preocupat in cei 4 ani de mandat. Trântorilor!

  2. Anonim

    Când te gândești ca e o loterie sa margi cu mașina ca vin niște animale ca ăștia și te omoară cât ai clipi fără sa ai nicio vina sau sa poți face ceva. Tara kktului. Oare cine naiba o putut fata asemenea monștrii fără sa le dea minimum de educație

Leave a Comment