Cei mai rapizi militari s-au întrecut la Zalău

Unii dintre cei mai rapizi militari de la garnizoane din regiune s-au întrecut la Campionatul militar de cros, competiție desfășurată pe Meseș, în pădurea de lângă municipiul Zalău.

Pădurea Meseș a găzduit în perioada 11 – 12 aprilie Campionatul militar de cros, etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” Șimleu Silvaniei.


Competiția s-a desfășurat în apropiere de municipiul Zalău, în pădurea Meseș și a constat în alergare pe distanța de zece kilometri la masculin și pe distanța de șase kilometri la feminin. Alergarea a avut loc pe un traseu variat în ceea ce privește relieful, care a oferit concurenților posibilitatea să-și etaleze gradul de pregătire fizică și psihică. Rezultatele au fost următoarele:

Locul 1: Batalionul 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu”;
Locul 2: Batalionul 317 Sprijin Logistic ,,Voievodul Gelu”;
locul 3: Batalionul 7 Aruncătoare Proiectile Reactive ,,General Vasile Danacu”.

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic ,,Voievodul Gelu” și a fost realizată de colonelul Toader Ștefan, comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” și de către locotenent-colonelul Adrian Sălăgean, comandantul Batalionului 317 Sprijin Logistic ,,Voievodul Gelu”, care au felicitat câștigătorii, dar și pe toți participanții pentru efortul depus, oferindu-le diplome, medalii și cupe.

2 Thoughts to “Cei mai rapizi militari s-au întrecut la Zalău”

  1. […] Unii dintre cei mai rapizi militari de la garnizoane din regiune s-au întrecut la Campionatul militar de cros, competiție desfășurată pe Meseș, în pădurea de lângă municipiul Zalău. Pădurea Meseș a găzduit în perioada 11 – 12 aprilie Campionatul militar de cros, etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” Șimleu Silvaniei. Competiția s-a desfășurat în apropiere de municipiul Zalău, în pădurea Meseș și a constat în alergare pe distanța de zece kilometri la masculin și pe distanța de șase kilometri la feminin. Alergarea a avut loc pe un traseu variat…  » Mai multe detalii […]

  2. […] Unii dintre cei mai rapizi militari de la garnizoane din regiune s-au întrecut la Campionatul militar de cros, competiție desfășurată pe Meseș, în pădurea de lângă municipiul Zalău. Pădurea Meseș a găzduit în perioada 11 – 12 aprilie Campionatul militar de cros, etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” Șimleu Silvaniei. Competiția s-a desfășurat în apropiere de municipiul Zalău, în pădurea Meseș și a constat în alergare pe distanța de zece kilometri la masculin și pe distanța de șase kilometri la feminin. Alergarea a avut loc pe un traseu variat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment