Campanie de salubrizare la Jibou. Beneficiarii de ajutor social au strâns zeci de tone de gunoi

Mai multe acțiuni de salubrizare au fost organizate zilele trecute de Primăria Jibou, vizate fiind zone vulnerabile, cele unde au fost constatate probleme. Potrivit viceprimarului orașului Jibou, Vlad Pașcalău, o astfel de acțiune s-a desfășurat joi, 13 aprilie.

Beneficiarii de ajutor social și funcționari din cadrul serviciilor locale de mediu au intervenit pentru curățarea văilor, acostamentelor, malurilor văilor, precum si o porțiune spre râul Someș. Depozitele de deșeuri identificate au fost înlăturate în întregime urmând ca gunoiul colectat să fie predat unui operator autorizat.

3 Thoughts to “Campanie de salubrizare la Jibou. Beneficiarii de ajutor social au strâns zeci de tone de gunoi”

  1. Legea sa fie pt toti

    Adunarea gunoaielor trebuie sa fie constanta,altfel cu o floare nu se face primavara.Cine raspunde de spatiul de pe malul Somesului in zonaSomes Odorhei ,unde s au facut sapaturi pt exploatarea nisipului,catre Baia Mare?in fiecare primavara inceput de vara acolo se cazeaza o cireada de oi ,efectiv isi ampleaseaza stana acolo de parca ar fi stapan pe pamantul lui!?!De ce autoritatile nu se autosesizeaza? Primesc cumva spaga un miel s au doi carlani?

  2. […] Mai multe acțiuni de salubrizare au fost organizate zilele trecute de Primăria Jibou, vizate fiind zone vulnerabile, cele unde au fost constatate probleme. Potrivit viceprimarului orașului Jibou, Vlad Pașcalău, o astfel de acțiune s-a desfășurat joi, 13 aprilie. Beneficiarii de ajutor social și funcționari din cadrul serviciilor locale de mediu au intervenit pentru curățarea văilor, acostamentelor, malurilor văilor, precum si o porțiune spre râul Someș. Depozitele de deșeuri identificate au fost înlăturate în întregime urmând ca gunoiul colectat să fie predat unui operator autorizat. Citeste mai mult […]

  3. […] Mai multe acțiuni de salubrizare au fost organizate zilele trecute de Primăria Jibou, vizate fiind zone vulnerabile, cele unde au fost constatate probleme. Potrivit viceprimarului orașului Jibou, Vlad Pașcalău, o astfel de acțiune s-a desfășurat joi, 13 aprilie. Beneficiarii de ajutor social și funcționari din cadrul serviciilor locale de mediu au intervenit pentru curățarea văilor, acostamentelor, malurilor văilor, precum si o porțiune spre râul Someș. Depozitele de deșeuri identificate au fost înlăturate în întregime urmând ca gunoiul colectat să fie predat unui operator autorizat.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment