Beat şi fără permis, a avariat 12 maşini

 

Mai multe bubuituri i-au trezit sâmbătă, 1 noiembrie, în jurul orei 7, pe locuitorii de pe strada Avram Iancu, din municipiu. Un şofer a intrat cu maşina pe contrasens, pe porţiunea cu sens unic al străzii, unde a avariat nu mai puţin de 12 maşini, ce erau parcate pe marginea drumului.
Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto, Vasile G., a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din primele cercetări făcute de oamenii legii, s-a stabilit faptul că acesta avea permisul de conducere supendat pentru mai multe infracţiuni rutiere. Bărbatul a acroşat şi o maşină a Poliţiei în vara acestui an.
După ce a lovit prima maşină, conform celor spuse de martori, conducătorul auto a încercat să fugă, însă din cauza stării în care se afla nu a reuşit să păstreze controlul volanului, lovind şi celelalte autoturisme. Bărbatul a fost identificat de poliţişti la scurt timp, pe numele său urmând să fie întocmit dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care şi refuzul prelevării de probe biologice.

One Thought to “Beat şi fără permis, a avariat 12 maşini”

  1. Anonim

    Vasile G. e probabil un „pui”de sef mare

Leave a Comment