Băgat în spital de un şofer vitezoman

Băgat în spital de un şofer vitezoman

Un bătrân în vârstă de 69 de ani, din localitatea Marca, a ajuns duminică după-amiază în spital, după ce a fost acroşat de un autoturism. Şoferul, un arădean de 39 de ani, a intrat cu viteză mare într-o curbă pe raza localităţii şi, pierzând controlul maşinii, a dat peste bătrânul care se deplasa pe marginea drumului.

Un bărbat din judeţul Arad, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Marca, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, acroşând un pieton care se deplasa regulamentar pe partea carosabilă, tronsonul respectiv nefiind prevăzut cu trotuar. În urma impactului a rezultat rănirea vârstnicului, care, ulterior, a fost transportat la Spitalul Municipal Marghita în vederea acordării de îngrijiri medicale, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de articolul 184 Cod Penal.

Leave a Comment