“Şi-a furat” viaţa

“Şi-a furat” viaţa

Oamenii legii au făcut lumină în cazul adolescentului în vârstă de 18 ani, din Derşida, găsit mort la începutul lunii februarie pe marginea drumului din localitate. Tânărul s-a stins din viaţă electrocutat, în timp ce încerca să sustragă conductori electrici de pe stâlpii de înaltă tensiune.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că primele suspiciuni au fost ridicate de faptul că trupul tânărului se afla căzut pe marginea drumului, departe de locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de investigaţii criminale au stabilit că victima se afla în locul respectiv pentru a sustrage conductori electrici. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău pentru efectuarea necropsiei, unde medicul legist a stabilit că decesul a survenit în urma unei electrocutări, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei citate, în prezent se continuă cercetările pentru a stabili prezenţa altor persoane la data producerii incidentului.

Reamintim că în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, o persoană a sesizat autorităţile prin numărul unic de urgenţă 112, că pe raza localităţii Derşida se afla cadavrul unui tânăr. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului de investigaţii criminale au identificat victima ca fiind un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitate.

Leave a Comment