Amenzi de 20.000 de lei pentru cluburile şi discotecile din judeţ

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj au efectuat, în cursul lunii noiembrie, zeci de controale în cluburile, barurile şi discotecile din judeţ. Pompierii au verificat, în cadrul acţiunilor, modul în care este asigurat localul cu mijloace tehnice de primă intervenţie, modul de exploatare a instalaţiei electrice de iluminat şi a sistemului de încălzire, asigurarea căilor de evacuare în caz de incendiu, existenţa autorizaţie de securitate la incendiu, precum şi modul în care este respectată legea antifumat.
Au fost luate în vizor 10 cluburi, şase baruri şi cinci discoteci, pentru neregulile descoperite aplicând 64 de sancţiuni, din care 46 de avertismente şi 18 amenzi în valoare de 20.000 de lei, susţin oficialii instituţiei.
În evidenţele ISU Sălaj există trei cluburi şi două discoteci care nu au autorizaţie de securitate la incendiu.

Alte articole

One Thought to “Amenzi de 20.000 de lei pentru cluburile şi discotecile din judeţ”

  1. curios

    la Divino, au fost?
    p.s. cum de nu se sesizeaza nici un procures sa afle cum a reusit sa apara acel local pe acel amplasament ?!? Cum au fost mituiti toti cei care au aprobat autorizarea acelui local/crasma/bar/club in vecinatatea unicei baze sportive din Zalau? cum de se permite consumul de alcool, tutun, DROGURI la doar cativa metri de Sala Sporturilor ?
    cum de Tadici nu se revolta ?!

Leave a Comment