Zvonoteca

# Alo, Poliția Locală? Zvonărașul vă deranjează. Avem nevoie de un echipaj care să se prezinte în fața intrării de la prefectură, acolo unde zi de zi cei care vin să dea examenul auto sau cu alte treburi prin instituție, se află afară, pe scările sau în holul clădirii. Zi de zi cetățenii sunt agresați, la propriu, verbal și fizic, de roamele cu șapte fuste și patruzeci de cozi. Femeile venite la cerșit, deosebit de agresive, obraznice, tupiste și extrem de insistente, îi iau pe sus pe candidați. “Hai săț’ ajute Dumniezo să iei permisu’ să ai drumuri bune să fii sănătos în mașână și să n-ai un accident sau moarte în famelie”. Evident, celor care ignoră aceste urături și au cutezanța să nu ofere o bancnotă pirandelor, au parte de alte urări, pe care acestea le spun cu volumul la mic și care conțin, după cât de nervoasă e pacienta, blesteme, înjurii, jigniri, chiar și câte un scuipat. Așadar, dragă Poliție Locală, faci ceva să trimiți și pe aici pe cineva, măcar o dată pe zi?

# Alo? Aici tot zvonărașul. Poliția Locală, da? Dacă tot v-am deranjat mai devreme, vă reamintesc și faptul că pe strada Simion Oros șoferii – categoria leneșii & comozii Zalăului, refuză cu obstinație să parcheze în locurile special amenajate în acest sens, inclusiv sub Hală, acolo unde, la orele dimineții, aproape toate locurile sunt libere. Și de-a stânga, și de-a dreapta străzii oricum înguste se află mașini și mașinuțe parcate una în spatele celeilalte, astfel încât abia să te poți strecura printre ele. Degeaba există semne de circulație care interzic parcarea, degeaba avem Cod rutier, degeaba îs și cei care trebuie să ia zilnic măsuri. Zălăuanul nepăsător n-are nicio treabă și lasă mașina, precum o balegă, exact acolo unde poate face răul cel mai mare.

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Poliția locală trebuie să păzească figurinele de la troiță io pus primăria să păzească niște amărâte de ornamente de pe vremea lui radu,în loc să patruleze în oraș

 2. pt carcotasukl de serviciu

  Politia Locala executa ordinele Primarului Ciunt (plus cele ale vicelui Balajel, ale lui Fort Calin, administratorul orasului si mai nou ale d-nei Marc, nevasta lui Tibi Marc). Nimeni din Politia Locala nu are curajul/tupeul/inconstienta sa treaca peste ordinele primarului (sau a celor din anuturajul lui). La acel nivel se hotareste unde intervine si la CE intervine Politia Locala. Daca din greseala este „sanctionat” cine nu trebuie, responsabilii sunt trasi „de urechi” de sefii din primarie. Sa vezi cum stau sefii Politiei Locale si o iau in freza de la cei amintiti mai sus, daca un tablagiu din subordinea lor a amendat pe cine nu trebuie.
  p.s. esti ziarist, deci informeaza-te un pic inainte sa vi cu „zvonuri”, vezi si tu cine e „papusarul” si cine e „papusa”. . Nu rezolvi nimic daca dai in cainele tinut in lesa de stapan. Doar il inervezi si risti sa fi muscat cand ti-e lumea mai draga. Dar tare banuiesc ca sti prea bine asta 🙂

 3. cersatoria, e boala noastra si nu a tiganilor, noi o intretinem, o alimentam

  Vai saracii amarati ! Sunt atacati de pirande si copii ! Si nu se pot apara de cersatori !
  SUNATI LA 112 !!!!!
  vedeti cine o sa vina si ce o sa resolve . Nimeni si nimic !
  pana cand sunt fraieri si prosti care dau bani la cersatori, ei o sa existe in continuoare ! nu este lege care sa-i orpeasca ! deci nu ai ce le face, decat sa ii refuzi si dca e cazul sa le dai doua dupa cap !

 4. Anonim

  buna intrebare, dar prost adresata ! ghici cine stabileste, unde si cand se dau amenzi? ai impresia ca un simplu politest local se hotareste de capul lui sa se duca pe o strada si sa dea amenzi la toti ?? crezi ca un sef din Politia Locala are asa putere de decizie? ghici cine conduce de fapt Politia Locala ? ghici cine e seful (cu acolitii lui) care stabileste unde sa intervina Politia Locala ?
  dupa ce ai ghicit, caci greu nu e deloc, mai poti veni cu asemenea idei frumoase. Caci dejaba stragi la amaratii din politia Locala, si nu la stapanul lor !
  crezi ca doar pe aceea strada se intampla asa ceva? tot orasul e blocat ! problema e la cei care iau decizia POLITICA de a se intervene sau a lasa lucrurile asa

 5. fara discriminare !

  Chiar asa ! Sa mearga si pe str. Nicolae Titulescu ! Caci banuiesc ca si acolo va incurca nesimtitii cu masinile ! De ce doar la piata? Sa curate astia de la Primarie, cu aripa lor militarizata, Politia Locala, toate strazile din oras ! Sa-i amendeze pe toti cei care isi lasa masinile pe locuri care nu sunt amenajate ca si parcari ! Nu trebuie decat unda verde de la primarul Ciunt !
  si greu nu ar trebui sa-i fie, caci angajatii le la mai toate institutiile din zona, au parcare asigurata, si asa nu isi supara clientela de partid !
  hai sa vad ca sunati la 112 si anuntati ca pe str. Nicolae Titulescu e plina de masini parcate neregulamentar

Leave a Comment