Scapă de grijile financiare cu Smilecredit

Se poate întâmplă că pe parcursul unei luni să ai mai multe cheltuieli decât câștiguri și astfel să nu iți ajungă banii până la următorul salariu. Desi aceasta poate fi una dintre cele mai grele situații, nu trebuie să lași grijile și stresul să te copleșească. Este important să știi că ai mereu la dispoziție un punct de ajutor care să iți puna la dispoziție toate resursele pentru a depăși aceste momente dificile.

Smilecredit iți oferă posibilitatea de a accesa imediat un credit până la salariu prin care să obții banii de care ai nevoie, fie pentru cheltuieli colocviale, fie pentru achitarea anumitor nevoi urgente. Intra pe site, aplica aici: https://www.smilecredit.ro/credit-pana-la-salariu/  și ai șansă să primești banii chiar în aceeași zi.

Ce este un credit până la salariu?

Aceasta metoda de finanțare vizează oferirea de sume cuprinse intre 200 și 2.500 de lei pe care să le rambursezi odată cu încasarea primului salariu. Se adresează în special nevoilor urgente care nu suporta amânare. Fie că ai nevoie de bani pentru a-ți achiziționă resursele primordiale, pentru a achita o factura scadenta, sau anumite taxe, știi mereu că la Smilecredit ai o soluție valabila su eficienta. Avantajul suprem este dat de faptul că banii sunt virați de cele mai multe ori chiar în aceeași zi și tu nu trebuie să îndeplinești condiții complexe pentru a putea accesa acest serviciu.

Se deosebește cu mult de un credit oferit de o instituție bancara financiara. Este mult mai simplu de accesat, motivul pentru care aplici nu reprezintă criteriu de acordare și costurile pe care le presupune sunt accesibile oricui. În esență, este un serviciu special adaptat pentru nevoile celor care chiar necesita astfel de sprijin, deci trebuie să asigure acces rapid și facil pentru aceștia.

Cum aplici daca:

Ești client nou – vă trebui să parcurgi câteva etape foarte simple pentru a ajunge în punctul în care să poți obține un credit până la salariu. Trebuie să accesezi platforma Smilecredit, unde să iți creezi un cont unic de utilizator. De acolo selectezi serviciul dorit, unde vei fi întâmpinat cu un formular de completat care vă reprezenta cerere de obținerea a creditului. Odată completata și transmisa nu iți mai rămâne decât să aștepți un răspuns. Daca a fost aprobata banii vor fi virați în cel mai scurt timp.

Ești client vechi – în aceasta situație, lucrurile se simplifica și mai mult. Doar te loghezi în contul tău și, în cazul în care ai mai beneficiat de aceasta metoda, și vrei să o reaccesezi în aceleași coditii, vă trebui doar să apeși un buton de refinanțare. Daca vrei să selectezi alte criterii, etapele de îndeplinit se asemănă cu cele ale unui client nou.

Care sunt documentele necesare?

Este un serviciu pentru care se aplica ușor și se obține la fel de ușor. Așadar, un dosar stufos de acte nu ar fi rentabil la economia analizei, motiv pentru care se solicita strict o carte de identitate, o dovada de salariat, un extras de cont și nimic mai mult.

Ai parte de avantaje economice semnificative

Este bine de știut faptul că un credit până la salariu nu presupune costuri majore și incontrolabile. Se vizează o dobândă standard, de doar 1,1% din valoarea totala împrumutată. În plus, primele 7 zile contractuale sunt scutite de aceasta suma, fiind catalogate că fiind fară dobândă. Nici comisioanele suplimentare nu se practica, totul fiind transparent și comunicat a atare. În acest mod iți vei putea calcula încă la început care este suma totala de restituit și modul în care aceasta se eșalonează de rate lunare. Așadar vei putea să te organizezi cât mai eficient în astfel încât să nu întâmpini probleme la achitarea lor.