Descoperă cum să iți păstrezi sistemul de canalizare curat și perfect funcțional

Problemele la nivelul conductelor și țevilor sunt tot mai dese și cauzele sunt diverse. De aceea este important să cunoști care sunt soluțiile pe care le ai dispoziție indiferent de situație. La Unilift Serv găsești cele mai eficiente echipamente pentru desfundare canalizare pe care să le folosești pe cont propriu sau specialiștii atunci când problema este mai complexa. Intra pe site și descoperă care sunt cele mai bune produse în raport cu cerințele tale.

Instrumente manuale

Șarpele sau furtunul pentru desfundat este unul dintre elementele care ar trebi să existe în orice locuință racordata la un sistem de canalizare. Acestea sunt foarte eficiente în cazul unor blocaje superficiale. Se utilizează ușor și generează rezultate rapide. Pot fi folosite ori de cate ori este nevoie fară a prezenta vreun risc. Sunt destinate atât uzului casnic, cât și celui profesional. În aceasta categorie se încadrează și periile pentru curățare. Acestea se utilizează în special pentru mentenanță sistemelor, fiind o buna metoda de protecție împotrivă instalării avariilor.

Soluții și detergenți

Degresantul este una dintre cele mai utilizate soluții pentru desfundarea conductelor. Depunerile de grăsime sunt principalele responsabile pentru apariția blocajelor și nu pot fi îndepărtate în profunzime decât prin metode chimice. Este recomandata utilizarea lor mai ales în cazul problemelor de la chiuveta de la bucătărie. Intervenirea direct cu mecanisme tehnice nu vă avea succes fară o pregătire a sistemului în prealabil. La Unilift vei găsi și variate de soluții pentru curățare sau dezintegrare a altor categorii de materii periculoase în așa fel încât să existe rezolvare pentru orice categorie de probleme.

Echipamente profesionale

Prestatorii de servicii trebuie să opereze cu cele mai moderne aparaturi pentru a creste rata de succes a fiecărei intervenții și a minimiza timpul de execuție. Compresoarele de aer sau pompele hidraulice sunt cele mai eficiente datorita faptului că generează rezultate rapide în schimbul unor costuri minime. În magazinul Unilift vei putea descoperi chiar și mașini de tip vidanja, de dimensiuni mici, medii și mari. Acestea sunt prevăzute atât cu funcție de vacuum cât și de jet. Astfel, asigura nu doar eliminarea materiei cât și curățarea canalizărilor în profunzime.

Echipamente pentru inspecție video

Camerele care pot fi introduse în țevi și conducte sunt esențiale pentru a putea diagnostica eficient o problema. Acestea permit înregistrarea în timp real a situației pentru a observa cu certitudine care este natura blocajului, dimensiunea și un de este el localizat cu exactitate. În acest mod se pot configura strategii de acțiune cât mai eficiente care să vizeze direct și sigur problema specifica. Ba mai mult, imaginile oferite de aceste dispozitive pot servi drept indicații pe tot parcursul intervenției. Te ajuta să observi care sunt eventualele obstacole de pe traseu, în așa fel încât să nu deranjezi alte elemente care se afla în proximitatea mediului în care tu acționezi.

Beneficiază de consultanta de specialitate

Pentru a avea garanția că faci cea mai buna alegere în raport cu nevoile tale, solicita informații suplimentare de la specialiștii Unilift. Comunica aspectele pe care vrei să le îndeplinească produsul solicitat și aceștia te vor direcționă către cele mai potrivite variante.

Aplică pentru o oferta personalizata

Preturile se stabilesc în funcție de cerințele clientului. Pe site nu sunt afișate costuri standard tocmai pentru că produsele sunt dotate în conformitate cu cererea. Așadar atunci când plasezi o comanda vei completa o cerere personalizata prin care comunici toate cerințele pe care le ai de la produs, precum și scopul în care vrei să îl folosești. În acest mod eviți costuri suplimentare și plătești strict pentru funcții pe care le vei folosi cu siguranță.