Copiii sunt aşteptaţi să-şi petreacă vacanţa la Muzeu

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani sunt aşteptaţi în perioada vacanţei de vară să participe la diferite activităţi recreative care se vor defăşura la muzeu.Timp de aproximativ trei săptămâni, în perioada 29 iunie – 17 iulie, Muzeul Judeţean de istorie şi Artă (MJIA) Zalău invită copiii  la cea de a treia ediţie a programului educaţional „Vacanţa la muzeu”.
Programul oferă copiilor şansa să petreacă zile de neuitat în deprinderea tainelor unor meşteşuguri străvechi constând în : olărit, modelaj în lut, cusături populare, confecţionat mărgele, pictură pe diverse suporturi, precum şi meşteşuguri mai noi, cum ar fi realizarea unor obiecte hand-made din hârtie rulată, tehnica quilling sau papier-mache.
În cadrul programului participanţii, sub îndrumarea personalului specializat de la Muzeu, vor putea vizita expoziţiile instituţiei şi vor fi întămpinaţi de legendarul împarat roman Caracalla. Programul va demara de luni, 29 iunie, de la ora 10, iar participanţii vor trebui să aibă la ei un pachet cu mâncare şi o sticlă de apă. Programul activităţilor se desfăşoară de luni până vineri, în intervalul orar 10-14, iar costul este de 20 de lei pe săptămână. Pentru detalii şi înscrieri, cei interesaţi se pot adresa telefonic la numărul 0260- 612223 sau la secretariatul Muzeului.

Leave a Comment