Clasa Beko de mașini de spălat, o recomandare pentru cei sofisticați

Mașina de spălat este acel tip de electrocasnic pe care nu îl schimbi foarte des și tocmai așa se explică multiplele pretenții ce le poți avea vis a vis de o astfel de alegere. Un strict necesar la ora actuală, o astfel de mașină are din start o listă de aspecte ce ghidează un utilizator, cel mai probabil bazată pe anterioare experiențe.

Pentru cei sofisticați, gama de masini de spalat rufe Beko reprezintă o recomandare. Acest producător pune la bătaie o serie de avantaje și se mândrește cu varietate îndeajuns cât să satisfacă nevoile oamenilor moderni și atenți la igiena articolelor vestimentare pe care le poartă.

Mașina de spălat rufe de capacitate variată

În funcție de utilizator, se poate impune nevoia de a spăla mult și des sau, contrar acestui obicei, mașina este o dotare necesară însă utilizată destul de rar – mai ales pentru persoane singure. Din acest punct de vedere, mașinile Beko pot avea capacitate care să satisfacă nevoile: încărcarea poate fi de 5 kg, 6 și până la 10 kg.

Desigur că aparte de necesarul de a alege acea mașină cu încărcătură potrivită, tehnologia încorporată este și ea în măsură să ofere un consum redus de resurse. Mașinile Beko au clasa de consum A+++. Mai mult decât atât, există programe eco, ce reduc consumul de apă și energie, programe adaptate la diverse țesături, programe rapide ce oferă din nou timp redus și alte resurse consumate la un nivel mai redus, însă cu aceeași eficienţă de spălare. În orice caz, mașina adaptează aceste resurse în funcție la numărul de kilograme, datorită funcției sale automate de reglare a consumului de apă.

Un mediu perfect de igienizare

Un alt aspect interesant al unei mașini Beko se poate referi și la faptul că include autocurăţare, o funcție ce curăţă interiorul mașinii. Până la urmă spălarea eficientă ține și de acest aspect. Cuva se igienizează corect, oferind un miros proaspăt și un mediu ideal pentru spălarea rufelor.

Atenție la detalii și confort

Maşinile Beko au fost parcă create în mod special pentru cei cu gusturi sofisticate. Asta pentru că la fiecare funcție se demonstrează atenție la detalii. Spre exemplu, permite spălarea pe timpul nopții cu maximum de silențiozitate, pentru ca utilizatorul să nu fie deranjat de activitatea mașinii.

În medie sunt 16 programe, dintre care unul pentru bumbac, pentru sintetice, articole sport sau special pentru cămăși. Se blochează astfel încât să reprezinte siguranță în fața curiozității infantile. La capitolul viteză de centrifugare și aici există varietate, de la mașinile cu 800 rpm până la cele de 1400. Capacitatea acesteia arată și ce putere de stoarcere are, însă și cât de umede vor ieși hainele în cele din urmă, ceea ce face ca uscarea să fie rapidă. Pentru cei care doresc să fie practici, se alege varianta de maşină ce include și uscător – la astfel de modele se admit încărcări de 8 kg de rufe de spălat și un maximum de 5 kg la uscare.

Pentru oferte variate, o recomandare este magazinul online demax.ro.

(P)

Leave a Comment