Vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, prezent la „Cupa Seiko” de la Zalău

Prima ediţie a „Cupei Seiko” la karate a fost o reuşită, după cum ne-a precizat chiar reprezentantul clubului Seiko Zalău, Călin Marincaş. Evenimentul s-a desfăşurat în urmă cu câteva zile, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, fiind prezenţi aproximativ 200 de sportivi de la Energy Fit Braşov, Voinţa Cluj, Fortuna Cluj, Fudo Shin Oradea, Agora Oradea, Budokuray Hunedoara şi Seiko Zalău.
Competiţie a fost rezervată copiilor, cadeţilor şi tineretului, fiind un bun prilej de verificare pentru cei prezenţi înaintea fazei zonale a Campionatului Naţional de Karate Shotokan Fudokan.
La prima ediţie a „Cupei Seiko” a fost prezent şi Simo Janos, vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, cel care în trecut a fost antrenorul lui Călin Marincaş, pe vremea când acesta reprezenta şi clubul Budokuray Hunedoara.
„A fost un eveniment bine organizat, cu prezenţă numeroasă. Sincer, nu mă aşteptam la un număr atât de mare de participanţi. Sper să pot face o competiţie cu tradiţie din această cupă, iar la ediţiile următoare să fie prezenţi şi sportivi din străinătate. Ne-au sprijinit în organizarea şi buna desfăşurare a competiţiei Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, vicepreşedintele clubului, Emilian Brustan şi Comitetul de părinţi”, a declarat Călin Marincaş.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, reprezentată prin directorul Adrian Fărcaş, a oferit câştigătorilor premii constând în trofee, diplome şi medalii.
În clasamentul final pe cluburi, primul loc a fost ocupat de Seiko Zalău.

Leave a Comment