Airsoft – între principii și bucuria jocului!

Airsoftul este jocul absolut în care se îmbină principii diriguitoare din viață (precum onoarea și respectul) cu șlefuirea personalității și a caracterului, totul ambalat într-un joc real, dar fără efecte neplăcute pentru cei care îl practică. Mai mult decât atât, airsoftul este un sport, pentru că le oferă practicanților posibilitatea de a se adapta unor condiții necunoscute, unui mediu în care condițiile atmosferice se pot schimba oricând, în timp real, dar și de a-și tonifia și îmbunătăți starea fizică.

Acest joc sportiv este despre arme care arată precum cele reale (poți utiliza inclusiv fumigene – cele de pe http://www.airsoft.ro/Fumigene-414 oferă calitate maximă, nu au efecte negative asupra participanților și îți oferă un avantaj tactic ori de câte ori le folosești) și despre elaborarea unor strategii instant, raportându-te la situația de la un moment dat. Dincolo de toate acestea, airsoftul își păstrează și latura de joc, așa că, distracția este principalul element pe care trebuie să-l avem în vedere când îl practicăm!

Sportul care îmbină principiile de viață cu bucuria de a te juca!

Onoare, respect pentru cei împotriva cărora joci, pentru coechipieri și pentru regulile jocului în sine, pentru replicile de arme și modul în care le îngrijești, dorința de perfecționare și formarea sau șlefuirea unui tip de comportament, reprezintă câteva dintre acele obiective care sunt posibil de realizat de către un practicant de airsoft. De aceea, dincolo de a fi un sport și un joc, airsoftul este un modulator de personalitate, o excelentă oportunitate de a se dezvolta pe toate planurile, oferită celor care îl practică.

Din momentul în care ți-ai achiziționat prima replică (pe Airsoft.ro găsești o serie de arme personalizate și echipamente complete pentru acest sport, la prețuri super atractive și pentru toate buzunarele), nu doar că ești responsabil de modul în care o utilizezi, ci ești dator să înveți cum să o folosești pe terenul de luptă, cum să-i protejezi pe cei cu care interacționezi în mediile de luptă și care sunt îndatoririle tale față de toți participanții la o sesiune de joc. În acest sport nu ești responsabil doar pentru tine, ci și pentru ceilalți, ceea ce îți oferă posibilitatea de a învăța să ai şi mai multă grijă, dar şi să fii responsabil pentru semenii tăi.

Airsoftul îți oferă multiple satisfacții, emoții și posibilități de exprimare, dar își păstrează farmecul de joc, chiar și atunci când situațiile de luptă sunt extreme. Joacă airsoft pentru a te bucura de toate aceste sentimente și te vei distra într-un mod captivant de plăcut!

(P)

Leave a Comment