Moda masculină în 2018 – pregătiți-vă pentru un bărbat care vă surprinde cu fiecare apariție!

Anul acesta este sezonul bărbaților care știu cum să seducă prin stil, gust și îmbrăcăminte care le pun în valoare calitățile fizice și intelectuale. Femeile vor descoperi că bărbații pot fi tradiționaliști, clasici și conservatori, dar la fel de bine pot fi exuberanți, orientați către nou și, uneori, șocanți! 2018 este despre bărbatul capabil să se reinventeze, dornic să încerce ceva nou, dar care știe să-și păstreze o ținută adecvată, chiar și atunci când îmbracă o vestă puf bărbați (așa cum găsești pe https://antoniogatti.ro/veste-barbati) sau când încearcă o combinație de pardesiu în nuanța Rose Quartz cu o pereche de pantaloni casual negri. Orice este posibil în acest sezon în care trendurile sunt dictate de către bărbații capabili să-și asume statutul!

Îmbrăcămintea lejeră pentru bărbații care știu să se distreze în drum spre serviciu!

Verdele military se combină excelent în diverse ținute și outfit-uri pentru bărbați cu acele culori care vor fi mereu în trend, precum negru, gri și albastru. Croiurile strâmte, care avantajează siluetele fusiforme, lucrate la sală se îmbină ideal cu acele ținute care invită la o cafea degustată pe un colț de bancă, într-un mod lejer și atât de casual. Vestele clasice și cele cu căptușeală sunt în trend, la fel cum și trench-urile macho oferă un plus de seducție unui bărbat care încearcă să-și ascundă pliurile ușor neglijate de pe abdomen. Gecile matlasate sunt un plus pentru garderoba masculină de primăvară, fiind ușor de asortat cu pantalonii la dungă și pantofii stilați, într-un outfit elegant, cu iz de office.

Pentru acest sezon, Antonio Gatti prezintă sacouri bărbați elegante care se închid cu un singur nasture și care se pliază pe linia corpului, degajând un aer de lejeritate și libertate totală. Disponibile în variantele slim, clasic și casual, aceste sacouri sunt croite pentru a avantaja orice tip de siluetă, pliindu-se perfect în orice combinație, atât casual, cât și office. Sacourile cu puf sunt “must-have”-ul sezonului, oferind îngrijirea necesară pe timp de iarnă, dar și un look seducător. Atât timp cât alegi să te îmbraci într-un mod reprezentativ pentru personalitatea ta, trendurile se vor plia pe modul în care tu decizi că te simți bine, așa că alege-ți ținuta care îți place și în care te simți cu adevărat bine și seducător! Fii pregătit să surprinzi și vei fi surprins la rândul tău în cel mai plăcut mod! (P)

Leave a Comment