Procurorul Crin Bologa se pensionează

Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii analizează în ședința din 7 martie cererea lui Crin Bologa de pensionare. Secția are pe ordinea de zi „cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de Bologa Crin Nicu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcția de procuror șef al Secției judiciare penale din cadrul Direcției Naționale Anticorupție”.

M. S.

8 Thoughts to “Procurorul Crin Bologa se pensionează”

 1. […] Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii analizează în ședința din 7 martie cererea lui Crin Bologa de pensionare. Secția are pe ordinea de zi „cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de Bologa Crin Nicu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcția de procuror șef al Secției judiciare penale din cadrul Direcției Naționale Anticorupție”. M. S. Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  Crin e tănăr, n-are mai mult de 45 de ani. Cam repede cu pensionarea !

 3. Voichita

  Ce curvă ii lumea asta! Dacă îl nominaliza din nou predoiu iar Iohanis îl reconfirma , nu se pensiona! Însă s-au dezis de el ca Iuda de Hristos! Oricum mare brânza nu a făcut! Nimic spectaculos!!!!!!

  1. Anonim

   Las’ c-o să facă Mache!

   1. Crima

    Cu siguranța o sa dacă mai mult!!!

 4. Crima

  Scuze: “facă”

 5. Larisa

  O sa rămână in amintire cu sloganul: “ A trecut și el pe acolo”!!!!

 6. Gligor

  Varsta de pensionare la barbati este 65 de ani, deci Bologa nu este barbat! Varsta de pensionare la femei este 63 de ani, deci Bologa nu este femeie! Bologa este neutru!!!, sau alt gen, ceva necunoscut!

Leave a Comment