Secţiile de împrumut ale bibliotecii se mută în Clădirea Transilvania

Începând de săptămâna viitoare, toate secţiile de relaţii cu publicul a Bibliotecii Judeţene “Ioniţă Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj vor fi deschise, pentru toate categoriile de utilizatori, în Clădirea Transilvania din centrul oraşului, Piaţa “Iuliu Maniu”, numărul 3-5. Este vorba despre secţiile “Tineri & Adulţi”, “Media” şi “Secţia pentru Copii”. Programul de funcţionare în secţiile amintite va fi zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

În Clădirea Transilvania, corp B, a funcţionat până în anul 2006 Secţia împrumut pentru adulţi, la vremea respectivă fiind mutată până astăzi în fel de fel de locaţii. Mutarea secţiei precizate din clădirea centrală a fost necesară ca urmare a unor lucrări de reabilitare demarate de Primăria Municipiului Zalău în administrarea căreia se află Clădirea Transilvania. În cele din urmă, odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare, municipalitatea a alocat bibliotecii în baza unui contract comodat, mai multe spaţii în care să îşi desfăşoare activitatea cu publicul.

Astfel, începând de luni – 2 noiembrie, zălăuanii care vor să împrumute cărţi de la bibliotecă vor trebui să ajungă la parterul clădirii impunătoare din centrul oraşului – Clădirea Transilvania.

Leave a Comment