Avocatul Poporului acordă audienţe la Prefectură

Sălăjenii care se confruntă cu probleme juridice sunt aşteptaţi joi, 29 octombrie, în audienţă la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Sălaj, pentru a se întâlni cu reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Cluj. Audienţele se vor desfăşura în biroul de relaţii cu publicul, începând cu ora 11, potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Prefecturii Sălaj.
Înscrierile se pot face la numărul de telefon al Instituţiei Prefectului 0260-615450, interior 29033, sau personal, la biroul de relaţii cu publicul.

One Thought to “Avocatul Poporului acordă audienţe la Prefectură”

  1. FURTUNA GANDIRII POZITIVE!!!Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:lilianagutas@libero.it

Leave a Comment