Luna martie, bogată în activităţi culturale

Sălăjenii care vor să iasă din cotidian sunt aşteptaţi la o serie de evenimente culturale. Acestea se vor desfăşura pe tot parcursul lunii martie şi sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă: copii, tineri şi vârstnici.

Sălăjenii, în special sălăjencele, sunt aşteptaţi la spectacolul muzical-coregrafic „Mărţişoare pentru mame”, cu Ansamblul folcloric de copii „Columna” şi Ansamblul artistic profesionist „Porolissum”, miercuri, 2 martie, începând cu ora 17. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Zalău, iar preţul unui bilet este de zece lei. Luni, 7 martie, de la ora 16, în foaierul Casei Municipale de Cultură Zalău va avea loc expoziţia de pictură „Un dar pentru mame”. Expoziţia este realizată de copiii şi tinerii care participă la cercul de pictură „ZalăuArt” din cadrul Casei Municipale de Cultură. De asemenea, miercuri, 16 martie, de la ora 10 şi 11,30 la Casa Municipală de Cultură Zalău vor avea loc două spectacole de teatru pentru copii în Limba română: „Făt Frumos cel mofturos şi un Zmeu întors pe dos” – în interpretarea actorilor din Baia Mare. Preţul unui bilet este de cinci lei. Evenimentele culturale dedicate zălăuanilor vor continua joi, 17 martie, în sala de spectacole din Clădirea Transilvania, de la ora 18 cu un concert simfonic – „Orchestra Simfonică Allegria”, dirijor Vlad Agachi, soprană Diana Ţugui. Preţul unui bilet este de zece lei. Biletele se pun în vânzare începând de marţi, 1 martie la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău.
Joi, 24 martie, de la ora 10, respectiv 11,30, la Cercul Militar Zalău, vor avea loc două spectacole de teatru pentru copii în Limba română. Este vorba despre „Visul Magic” în interpretarea actorilor companiei teatrale „Comoara cu poveşti” – preţul unui bilet este de cinci lei. Miercuri, 30 martie, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc spectacolul de teatru „Audiţia” în interpretarea actorilor Teatrului „Regina Maria” din Oradea. Preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pun în vânzare începând din 14 martie la sediul Casei Municipale de Cultură din Zalău (program casierie: luni – joi de la 10- 18 şi vineri 10-15).

Alte articole

One Thought to “Luna martie, bogată în activităţi culturale”

  1. Anonim

    concert SINFONIC? Vai de limba română şi de lexicul ei!…

Leave a Comment