Locuri de muncă 22.07.2021

locuri de munca salaj

*** OTP Bank România SA – Sucursala Zalău angajează Ofiţer Bancar Credite. CV-urile se vor depune la sediul Sucursalei Zalău pe str. Crişan nr. 36, Parter, sau email la adresa: gabriel.oprea@otpbank.ro.

*** Consiliul Judeţean Sălaj organizează, în data de 16.08.2021 ora 10.00 proba scrisă şi interviul într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei practice, concursul pentru ocuparea următoarei funcţii contractuale de execuţie vacantă: Referent IA la Serviciul administrativ din cadrul Direcţiei patrimoniu. Condiţiile de participare la concurs, conţinutul obligatoriu al dosarelor de înscriere şi bibliografia/tematica pentru ocuparea prin concurs a funcţiei contractuale de execuţie vacantă sunt afişate la sediul Consiliului Judeţean Sălaj şi pe site-ul instituţiei www.cjsj.ro, sau informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul resurse umane, salarizare şi organizare, telefon 0260-614120 interior 122.

*** Lipefra Tex  angajează persoane cu experienţă pentru maşina de cusut, croi, brodat şi călcat. Informaţii la telefon 0784 001428 şi GESTIONAR. Curriculum Vitae la adresa de e-mail: lipefratex@yahoo.com

 

 

Leave a Comment