Cablurile de pe strada Simion Bărnuțiu ajung în subteran

Lucrările de modernizare derulate pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu se apropie de final. Reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Zalău au avut o întâlnire cu operatorii care dețin rețele de telecomunicații pe această stradă, respectiv societăți de telefonie mobilă, cablu și internet. “Pe lângă lucrările de reabilitare a trotuarelor și a părții carosabile, o altă investiție constă în modernizarea rețelei de iluminat, care impune inclusiv reorganizarea rețelelor de telecomunicații. Astfel, odată cu noua rețea de iluminat, care cuprinde stâlpi metalici, corpuri de iluminat echipate cu telegestiune, rețea nouă și suprailuminarea trecerilor de pietoni, rețelele de telecomunicații nu vor mai fi prinse pe stâlpii de curent, acestea urmând să fie introduse în subteran. Odată cu reabilitarea trotuarelor a fost finalizată infrastructura pentru introducerea rețelelor în subteran, urmând ca fiecare operator să intervină pentru punerea cablajelor în canalizații și realizarea racordurilor. A fost stabilit și termenul de finalizare a lucrării, acesta fiind 31 august, urmând ca după această dată vechea rețea de iluminat să fie dezafectată și stâlpii demolați”, au transmis reprezentanții municipalității într-un comunicat de presă.

 

 

 

 

3 Thoughts to “Cablurile de pe strada Simion Bărnuțiu ajung în subteran”

 1. Celentano

  Nu este adevărat! Din contra! Au mai întins niște cabluri pe stâlpi de la tot felul de firme și formulate! Locuiesc in zona și știu ce vorbesc!!! Pot face dovada cu poze, dar voi stimați Ziariști va este greu sa verificați in teren! Va uitați după ce Comunicate dau reprezentanții primăriei!!!

  1. Anonim

   Celentano , esti atat de destwpt precum numele. In articol sctie ca vor fi ingropate pana la 31 august. Cate clase ai ?

 2. Florean Andrei

  Felicitări primăriei Zalau, în curând strada Simion Bărnuțiu va fi adusă la standarde europene, cu fonduri europene accesate. Chiar încă înainte de finalizarea lucrărilor, eu care locuiesc pe această stradă, afirm că strada va fi demnă de municipiile europene. Cablurile se bagă sub trotuare și sub stradă, am văzut personal, nu e cazul să luați după toți postacii răivoitori. Ăla de sus precis e liberal, pleznește de necaz că liberalii de la Someș nu-s capabili dr accesat fonduri europene !

Leave a Comment