Plin de ilegalităţi pe drumurile judeţului

În cursul zilei de miercuri, 21 iulie, polițiștii sălăjeni au întocmit trei dosare penale la regimul rutier. Miercuri, 21 iulie, la ora 14.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat în trafic, pe strada Morii din localitatea Almașu, un autoturism condus de un un minor, din comuna Almașu, care nu posedă  permis de conducere.

Tot miercuri, 21 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au oprit în trafic, în localitatea Aluniș, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 45 de ani din Supuru de Sus, județul Satu Mare. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul avea permis de conducere necorespunzător categoriei din care fac parte cele două vehicule. Astfel, conducătorul auto poseda permis de conducere pentru categoriile AM și B, iar pentru a conduce ansamblul de vehicule respectiv ar fi trebuit să dețină permis de conducere și pentru categoria E.

De asemenea, miercuri, la ora 21, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic, pe Drumul Comunal 77, în localitatea Horoatu Crasnei, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Horoatu Crasnei. Polițiștii au constatat faptul că autoturismul, care avea numere de înmatriculare provizorii, nu avea încheiată poliță de asigurare, iar autorizația de circulație provizorie era expirată din 3 septembrie 2020. Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În toate cazurile s-au întocmit dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unităților de parchet competente.

M. S.

Leave a Comment