Vaida Bela – director APIA Sălaj, la un pas de numire într-o funcție de conducere în cadrul Ministerului Agriculturii

Directorul executiv adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Sălaj, Vaida Bela, este la doar un pas de numirea într-o importantă funcție în cadrul Ministerului Agriculturii. Actualul director executiv adjunct al APIA Sălaj a fost propus, având susținerea Biroul Politic Judeţean al PNL, pentru funcția de director al Agenției Naționale pentru Zootehnie “Prof dr. G.K. Constantinescu” din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Vaida Bela a spus pentru Magazin Sălăjean că această propunere îl onorează și că în scurt timp prim ministrul Ludovic Orban va lua decizia, după analiza propunerilor făcute. În prezent, Agenția este condusă de un director adjunct delegat, postul fiind vacant. Deși pe masa șefului Executivului se află mai multe propuneri, Vaida Bela este „dat”, deocamdată neoficial, ca sigur la conducerea acestei importante structuri din cadrul Ministerului Agriculturii. Vaida Bela este de profesie inginer zootehnist, specialist în ameliorarea si reproducerea animalelor.

 

 

4 Thoughts to “Vaida Bela – director APIA Sălaj, la un pas de numire într-o funcție de conducere în cadrul Ministerului Agriculturii”

 1. Anonim

  lajos, bela… ce nume, ajungem sa fim condusi de unguri

  1. daca PNL face aemenea numiri, atunci de ce i-am mai votat? cu ce sunt mai buni decat PSD?

   dar sa nu uitam istoricul acestui individ „Am furat, dar nu de la oameni, ci de la stat ! „. Cati ani de puscaria a luat in urma unei condamnari definitive?
   valoarea lui 🙂 , se bucura cei de la APIA ca pleaca !!!!
   a fost o nulitate si tot asta a ramas !

 2. Anonim

  Treziti-va liberali !

 3. Anonim

  APIA-cea mai slabanoaga institutie. Aici curg excrocheriile sub protectia unei parole.

Leave a Comment