Magazinul E-motion Zalău, speranță chiar și acolo unde totul pare pierdut

Viața nu este întotdeauna așa cum ne-o dorim, iar atunci când tata, mama, bunicul sau copilul se îmbolnăvesc și rămân imobilizați la pat, soarta pare să se transforme într-o tragedie nu doar pentru bolnav, ci și pentru aparținători. Dar chiar și atunci când simțim că totul este pierdut, cineva poate întinde o mână de ajutor nu doar pentru pacient, ci și pentru cel care îl îngrijește.

Un astfel de ajutor îl puteți primi de la E-motion Zalău, magazinul de tehnică medicală, dar și cu cele mai moderne și de calitate produse pentru recuperare și îngrijire. Unitatea se află în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Simion Bărnuțiu, la parterul blocului SB 3, lângă Euro-Market.


Compania TZMO România are rol de francizor al acestui concept nou apărut pe piața din România, un concept de interfață între personalul medical și pacient. Magazinul din Zalău vine inclusiv în sprijinul pacienților imobilizați, dar și a aparținătorilor, cu următoarele produse:
– scutece cu grad de absorție ridicat;
– saltea antiescară;
– saltea antiescară pentru persoane supraponderale;
– aleză impermeabilă pentru saltea;
– scutece QUATRO recomandate pe timp de noapte;
– scutece TRIO recomandate pe timp de zi;
– cremă de îngrijire împotriva iritațiilor;
– cremă pentru regenerarea pielii expuse iritațiilor;
– în cazul apariției escarelor, în magazin găsiți toată gama „MEDISORB” pentru tratarea escarelor, rănilor cronice, ulcerului varicos etc;
– elevator electric pentru transferul pacientului de pe pat pe fotoliu;

Produse de igienă pentru pacienții grav bolnavi

TZMO Romania, prin intermediul magazinelor E-motion, își dorește să vină în sprijinul pacienților și aparținătorilor, cu o gamă de produse ce asigură igiena, sănătatea și confortul pa-cientului. Aparținătorul trebuie să fie ajutat moral și fizic prin acordare de consiliere și recomandare de produse care să-i înlesnească activitatea și să contribuie la o stare de bine pentru pacient. De aceea este recomandat în pachetul de îngrijire urmă-toarele produse comer-cializate de magazin:
– șervețele care îngrijesc și calmează iritațiile pielii;
– șampon spumă, curățare fără apa;
– pernă antiescară;
– pernă antiescară pentru talpa piciorului – călcâi;
– spumă pentru curățare și îngrijire corp;
– mănuși laminate, folosite la curățarea cu spumă a corpului (fără clătire) ;
– mănuși de unică folosință;

Consultanță gratuită pentru pacienți și familie

Un alt aspect deosebit de important care trebuie menționat despre magazinul din Zalău este că toți pacienții, aparținătorii și clienții unității primesc consultanță gratuită. Magazinul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, printr-o gamă largă de orteze pentru corecție postură sau pre și postoperator, benzi kinesiologice, ciorapi compresivi, mijloace ajutătoare de mers, produse home- care, scutece absorbante pentru copii SENI KIDS, scutece absorbante SENI pentru adulți, gama de îngrijire Seni Care, absorbante urologice femei/bărbați SENI MAN și SENI LADY, aleze de protecție SENI, absorbante igienice BELLA și nu în ultimul rând gama MATOPAT care cuprinde produse de cea mai bună calitate, folosite în blocuri operatorii, săli de tratament, centre de dializă, ambulanțe, dar și acasă.

 

Magazinul este deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 9 și 17. În unitatea magazin sunteți întâmpinați de personal de specialitate, autorizat și bine pregătit, care vă poate oferi sprijinul necesar în găsirea produselor care vi se potrivesc sau adaptate nevoilor medicale. Reprezentanții unității oferă consiliere telefonică gratuită sunând la numărul de telefon: 0770 374 731, în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.
Adrian Lungu

One Thought to “Magazinul E-motion Zalău, speranță chiar și acolo unde totul pare pierdut”

  1. […] Viața nu este întotdeauna așa cum ne-o dorim, iar atunci când tata, mama, bunicul sau copilul se îmbolnăvesc și rămân imobilizați la pat, soarta pare să se transforme într-o tragedie nu doar pentru bolnav, ci și pentru aparținători. Dar chiar și atunci când simțim că totul este pierdut, cineva poate întinde o mână de ajutor nu doar pentru pacient, ci și pentru cel care îl îngrijește. Un astfel de ajutor îl puteți primi de la E-motion Zalău, magazinul de tehnică medicală, dar și cu cele mai moderne și de calitate…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment