Sălaj: bărbat cu Covid-19 şi boli asociate, decedat

Autoritățile au raportat, sâmbătă seara, cel de-al paisprezecelea deces în Sălaj în pandemia de coronavirus. Este cazul unui bărbat de 82 de ani, acesta fiind decesul cu numărul 1474 la nivel național al unui bolnav de coronavirus – în acest caz un pacient care suferea şi de alte boli grave. Dată confirmare covid-19 – 16 iunie 2020, dată deces – 18 iunie 2020. Comorbidități multiple.

Mai mult...

Calendar istoric al judeţului Sălaj – 20 Iunie

1939: la Cristolţ se declanşează greva minerilor, cauzată de neplata salariilor CALENDAR CREŞTIN: • Ortodox: Sf. sfinţit mucenic Metodie, episcopul Patarelor; Cuv. Calist, patriarhul Constantinopolului (SOLSTIŢIUL DE VARĂ (ziua 15 ore Noaptea 9 ore); • Greco-catolic: Sf. Metodiu, episcop, martir († 311) • Reformat: Rafael • Romano-catolic: Sf. Sever, papă, martir

Mai mult...

Două cazuri noi de COVID-19 în Sălaj

Două noi cazuri de coronavirus au fost raportate de autorități în județul Sãlaj. Sâmbătă, la ora 13, se aflau în carantină 23 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 1.400 persoane. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Sălaj au fost înregistrate 111 persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 80 au fost declarate vindecate și externate, iar 14 au decedat.

Mai mult...

Incendiu într-o gospodărie din Cerișa

Pompierii sălăjeni de la Garda Nuşfalău au fost solicitași să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Cerişa, vineri la ora 23.30.  Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (sistem de gătit amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile). Incendiul a mistuit aproximativ 15 metri pătrați din anexă, o serie de bunuri din imobil şi circa cinci metri pătrați din acoperişul casei de locuit.

Mai mult...