Locuri de muncă 8.03.2020

locuri de munca salaj

*** Căutăm menajeră. Oferim contract de muncă şi condiţii deosebit de atractive. Telefon: 0260 /661945 (între orele 10:00 -15:00). *** Curăţătoria SuperClean din Mall Zalău Value Centre angajează personal pentru călcat haine Informaţii la telefon 0744 607536. *** Angajez persoană având cunoştinţe operare calculator (redactare) pentru birou de copiat acte. Relaţii la telefon 0752 550 524 sau 0260 660 595 *** CENTO TRANS angajează conducători auto, categoria D, cu domiciliul în zonele: Şamşud, Valea Pomilor, Ilişua, Lompirt, Şărmăşag, Bobota, Derşida. Relaţii suplimentare la 0749149019.

Mai mult...

Măsuri dure în România

Autorităţile au interzis, începând de azi, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local. Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită. „Începând de astăzi se aprobă luarea măsurii de interzicere a oricăror activităţi care…

Mai mult...

Fără spectatori pe stadioanele din România

FRF a anunţat că a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează, în urma celei mai recente decizii a Ministerului de Interne. Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat astăzi că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local. M. S.

Mai mult...

Bancul zilei

O femeie în vârstă roagă liftierul să o ducă la etajul 99 al hotelului. Cum urca liftul se auzeau tot felul zgomote ciudate. Albă la faţă, femeia întreabă: – Nu schimbaţi niciodată cablurile la ascensor? – Ba da, atunci când se uzează, răspunde liftierul. – Şi când ştiţi că s-au uzat? – Atunci când se rup.

Mai mult...

Tratament complet, recomandat pentru stropirea pomilor fructiferi la început de primăvară

Specialiștii în pomicultură vin, în prag de primăvară, cu o recomandare utilă pentru toți deținătorii de livezi sau care au în grădină pomi fructiferi, care se pot baza pe un mix de produse care nu doar să prevină și să combată dăunători și boli, dar și să întârzie pornirea în vegetație cu circa o săptămână.

Mai mult...