Măsuri dure în România

Autorităţile au interzis, începând de azi, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local. Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită.

„Începând de astăzi se aprobă luarea măsurii de interzicere a oricăror activităţi care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivelul local pentru fiecare eveniment în parte, pe baza unei analize a riscurilor şi a tipului de activitate. Aceste măsuri se pot prelungi şi după data de 31 martie. Ele sunt prevăzute până în data de 31 martie. Ele pot fi prelungite în funcţie de evoluţia la nivel european şi mondial. Măsura vizează atât activităţile publice, cât şi cele private desfăşurate în interiorul unei incinte sau în aer liber. Este o măsură preventivă la acest moment, dar este necesară”, a spus Arafat.

M. S.

3 Thoughts to “Măsuri dure în România”

  1. anonim

    Sofer intors din nordul Italiei ,Fazakas I din Cristur are nevasta Melinda si este invatatoare in comna Dobrin. Va rog sa ia cineva masuri cit mai repede!

  2. Anonim

    Și din ăștia sunt multi….dar nimeni nu i denunță,se joaca cu viața oamenilor cu care intra în contact…e de neconceput ce gândire înapoiată au sălăjenii!!!

  3. Anonim

    Focarul de abia acum v a incepe,multi s au întors din Italia,dar tac mâlc….nu v a fi bine daca cei sosiți din Italia nu se izolează!!!!

Leave a Comment