Zvonoteca

# Plătită să asigure permanenţa pentru pacienţi, o doftoră din urbe s-a trezit, zilele trecute, cu coadă de bolnavi în faţa cabinetului. Când a aruncat o geană pe fereastră şi a observat că în direcţia ei se îndreaptă încă un suferind, a văzut negru în faţa ochilor şi a scos fum pe urechi. “Uite la ei cum vin! Acum i-a găsit boala pe toţi! Ei, nu-i bai, vă aranjez eu!”, a tunat supărată că va rata o binemeritată seară liniştită la cabinet, încununată cu un episod “Dragoste şi ură” de la Kanal.

# Rareori vezi prin vitrine sau pe rafturi, etichetele obligatorii care trebuie să anunțe consumatorul că produsele de panificație, calde și apetisante, sunt produse congelate anterior. Un lucru grav (faptul că nu se anunță acest lucru) și un procedeu prin care, așa cum știm, afectează calitatea și valoarea nutrițională a produsului. Pe fetele noastre de prin supermarketuri, ca și pe șefii lor – responsabili pentru aceste nereguli, îi doare în cur. “Dă-i dracu’ pe consumatorii ăștia, că n-or muri de la o chiflă congelată, nu-i așa?”
Ținem să anunțăm pe această cale pe toți cei care omit acest anunț care a devenit lege, că, așa cum nouă ne sună telefoanele la redacție pentru a ne fi semnalate aceste abateri, așa o să le sune și lor apa în cap când Protecția Consumatorului o să-i ardă cu câte o amendă să o țină minte tot sezonul.

Alte articole

Leave a Comment