Un nou meci în campionatul României pentru echipa de fotbal tenis din Şimleu Silvaniei

Clasată pe locul trei la finalul turului în Campionatul Naţional de futnet sau fotbal tenis, Simex Şimleu Silvaniei a susţinut în urmă cu două săptămâni primul meci din partea a doua a competiţiei. Emil Borz şi compania au câştigat cu scorul de 5 – 0 duelul de pe teren propriu cu echipa de juniori Tengo Salonta, iar la finalul acestei săptămâni sunt programate duelurile din cadrul etapei a II-a a returului.
Echipa de futnet din Şimleu Silvaniei va evolua tot pe teren propriu, urmând să primească vizita formaţiei JSF Cluj, lider în Campionatul Naţional.
În competiţia de futnet mai evoluează echipele Tengo Salonta seniori, Victory Cluj şi Futnet Timişoara.
Asociaţia Futnet România, forul care se ocupă de organizarea Campionatului Naţional intenţionează să organizeze în toamna acestui an şi Cupa României la fotbal tenis, competiţia urmând să se desfăşoare la patru categorii: juniori, feminin, amatori şi profesionişti.
Partida dintre Simex Şimleu Silvaniei şi JSF Cluj este programată în această după-amiază, începând cu ora 19, în Sala „Silvania” din Şimleu Silvaniei.
Simex Şimleu Silvaniei: Emil Borz, Dumitru Blaga, Alin Drăgan, Dorel Biriş, Silviu Crişan, Garbacz Istvan, Doru Sabău, Lupo Lorand, Călin Balotă şi Ciprian Spancioc.

Leave a Comment