Rapid Jibou, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României

Rapid Jibou este echipa care va reprezenta judeţul în noua ediţie a Cupei României – faza naţională. Gruparea pregătită de Ciprian Roja a câştigat sâmbătă cu scorul de 2 – 0 finala fazei judeţene a Cupei României împotriva formaţiei Someşul Someş Odorhei, echipă ce a terminat pe primul loc în Seria Est a Ligii a V-a.

Primul sfert de oră a fost de tatonare din partea ambelor formaţii, scorul fiind deschis în minutul 19, de Cristian Ţurcaş. Vlad Paşcalău a trimis mingea în careu dintr-o lovitură liberă din afara suprafeţei de pedepsă, iar Cristian Ţurcaş a reluat balonul cu capul în plasă.

Cu zece minute înainte de finalul primei părţi, Someşul Someş Odorhei a ratat şansa egalării, lovitura de cap trimisă de Vespreny Andrei lovind bara porţii apărate de Adrian Noţigan. Au urmat două ocazii pentru Rapid Jibou, iar la cea de-a doua, echipa pregătită de Ciprian Roja a reuşit să şi marcheze pentru 2 –  0. Mihai Brânnduşe a fost cel care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, reluând balonul cu capul în plasă după o centrare trimisă în faţa porţii de Vlad Buda. Acelaşi Vlad Buda a avut şansa de a înscrie pentru 3 – 0 cu câteva minute înainte de final, dar mingea trimisă de acesta a lovit bara transversală a porţii apărate de Emil Deac.

Rapid Jibou a primit din partea conducerii AJF Sălaj un set de tricouri, medalii, un trofeu, o diplomă şi patru mingi de joc. Echipei din Someş Odorhei i-au fost oferite medalii, un trofeu, o diploma şi trei mingi de joc.

Rapid Jibou: Adrian Noţigan – Tudor Hozan (min. 53, Robert Major), Cristian Ţurcaş, Vlad Lazăr, Vlad Paşcalău, Vlad Buda (min. 85, Răzvan Ardelean), Alexandru Turcu, Marius Haiduc, Rareş Pintea (min. 63, Adrian Pop, min. 79, Ioan Unguraş), Mihai Brânduşe (min. 69, Marius Muntean). Antrenor: Ciprian Roja

Someşul Someş Odorhei: Emil Deac, Vlad Cioban, Flaviu Conţ, Octavian Ureche (min. 70, Alex Mureşan), Marius Moş, Vespreny Andrei, Marius Simonca, Vlad Ortelecan, Darius Horvath (min. 87, Dănuţ Ilieş), Bogdan Rus, Darius Ungur. Antrenor: Vlad Ortelecan

Leave a Comment