Primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu: “Vom comanda un audit, în urma căruia vom arăta modul în care au fost utilizaţi banii”

Acuzată de delapidare chiar de unul dintre acţionari, conducerea clubului Volei Municipal Zalău se va întruni în această săptămână, în cadrul unei şedinţe de Comitet Director, în care, foarte probabil vor fi prezentate actele contabile ale clubului şi se va stabili comandarea unui audit.

Primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, co-preşedinte în cadrul CS Volei Municipal Zalău ne-a dezvăluit că primele discuţii contradictorii între acţionarul Paul Hodiş şi celelalte persoane din conducere au apărut încă de anul trecut. “Au fost unele discuţii încă de anul trecut. Nu ştiu pe ce se bazează domnul Paul Hodiş? Am stabilit că în această săptămână va avea loc o şedinţă a Comitetul Director. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este comandarea unui audit, care va deveni public şi în urma căruia vom arăta modul în care au fost utilizaţi bani. Chiar am pretenţia să aibă loc un audit din moment ce au loc astfel de discuţii. Alte poveşti nu mă interesează, fiindcă nu vreau să intru într-o discuţie interminabilă. Am mai spus şi cu alte ocazii că singurul lucru care se poate reuşi prin astfel de scandaluri este să închidem toate echipele, să le terminăm şi să susţinem doar sportul de masă. Vom face o solicitare către Asociaţia Auditorilor Interni din România, pentru a ne recomanda firma cu care să se facă auditul, după care să putem trage concluziile”, a declarat edilul zălăuan.
Reamintim că acţionarul Paul Hodiş, vicepreşedinte în cadrul CS Volei Club Municipal Zalău, a acuzat conducerea clubului de delapidare, susţinând că “apar diferenţe între sumele virate sau achitate de către firma Drilling Equipment către CS Volei Municipal Zalau şi sumele care au fost înregistrate în contabilitatea clubului şi publicate în presă”.

Alte articole

8 Thoughts to “Primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu: “Vom comanda un audit, în urma căruia vom arăta modul în care au fost utilizaţi banii””

 1. Anonim

  La un club, asociatie, etc cei care se ocupa de destinele echipei respective trebuie sa faca parte din familia sportului respectiv! Nu e normal ca un (exemplu) aruncator de “colopaci” sa fie director sportiv la un club de sah!!!

 2. Anonim

  In Zalau “inca” mai traiesc fosti voleibalisti care pot da o mana de ajutor in cadrul VCMZ, PACAT CA NU SUNT BAGATI IN SEAMA!

 3. cunoscut

  a se verifica modul in care mafiotul potrovita si-a angajat toata familia si apoi nepoti, fini , neamuri , sofer pentru a avea peste tot cozi de topor, in primarie si la club

  URMEAZA PROMOVAREA SOTIEI FIULUI-NOREI PE UN POST DE CONDUCERE IN PRIMARIE

  s-atunci ai sa vezi si tu nenorocitule de capalnasiu ce character gunoios este acest potrovita pe care cu maini cu picioare te pui sa-l scoti din cacat ,
  alaturi de el te vei tiri si tu in rahat iar D-zeu va bate toata familia d-voastra pentru fariseismul si minciuna in care va scaldati
  ma rog ca D-zeu sa va plateasca numai dupa cum meritati

 4. staff

  Aruncatorul de “colopaci”este director executiv nu sportiv
  dar pentru unii este mai greu cu priceputu!!!!!
  2titluri 1 cupa 1 loc 3 acum loc 1 ??????

 5. pt toti

  D-le Primar. Lupul paznic la oi. El chiar a mai fost cercetat tot pentru asemenea lucruri pe vremea AEK Timisoara, impreuna cu Toni Dobos

 6. pt toti

  Aici sunt mai multe detalii pentru cei care vor.
  Fostul preşedinte al Clubului SC Politehnica AEK Timişoara SA, Anton Doboş, este cercetat pentru evaziune fiscală, cauzând un prejudiciu bugetului de stat de 1,3 milioane de lei.
  În acelaşi dosar s-a dispus iniţial începerea urmării penale şi faţă de alte trei persoane, printre care şi actualul subprefect Gheorghe Ciobanu, dar decizia a fost schimbată pe motiv că nu există motive temeinice pentru cercetarea lui Ciobanu şi a lui Doru Marcel Tarle, fostul director executiv al clubului.
  Parchetul Judecătoriei Timişoara a dispus începerea urmăririi penale faţă de Anton Doboş pentru săvârşirea unor acţiuni de natură economică.
  “S-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Anton Doboş pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, utilizarea în alte scopuri şi revirarea la bugetul asigurărilor sociale de stat a contribuţiei de asigurări sociale, reţinută angajaţilor, sustragerea de la obligaţia privind plata contribuţiilor la bugetul asigurărilor pentru şomaj, reţinerea de către angajator de la salariaţi a contribuţiilor datorate bugetului asigurărilor pentru şomaj şi nevirarea acestora la termen, deturnare de fonduri”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul Judecătoriei Timişoara.
  Potrivit sursei citate, în sarcina lui Anton Doboş s-a reţinut şi faptul că în calitate de asociat şi preşedinte al Clubului SC Politehnica AEK Timişoara a semnat contracte de transfer de jucători, contracte cu alte societăţi sportive, ordine de plată, dar nu a luat măsuri pentru înregistrarea societăţii şi funcţionarea acesteia conform legii. De asemenea, nu au fost virate către bugetul de stat impozitele reţinute angajaţiilor, prejudiciul total fiind de 1,3 milioane de lei.

  Sursa:.mediafax.ro/justitie/fostul-presedinte-al-clubului-politehnica-aek-timisoara-cercetat-pentru-evaziune-fiscala-936776

  Ca fotbalist, Anton Doboş a evoluat trei sezoane pentru Dinamo Bucureşti (1989-1992) şi cinci pentru Steaua (1992-1996). A mai îmbrăcat tricoul celor de la AEK Atena timp de două sezoane (1996-1998) şi Ethnikos Piraeus (1999-2000). În prima ligă din România a jucat 227 de partide şi a reuşit să marcheze 13 goluri. Pentru echipa naţională a bifat 23 de prezenţe şi un gol.
  După retragerea din activitatea fotbalistică, a ocupat funcţii de conducere la Rocar, Poli AEK, Poli Timişoara, ultima funcţie având-o ca preşedinte a Universităţii Cluj în sezonul trecut, de unde a plecat în acest an ca urmare a scandalului “Valiza”. Acum un an, Doboş a fost cercetat pentru evaziune fiscală, cauzând un prejudiciu bugetului de stat de 1,3 milioane de lei, pe perioada când a fost director la Poli. În acelaşi dosar s-a dispus iniţial începerea urmării penale şi faţă de alte trei persoane, printre care şi fostul subprefect de Timiş Gheorghe Ciobanu, dar decizia a fost schimbată pe motiv că nu există motive temeinice pentru cercetarea lui Ciobanu şi a lui Doru Marcel Tarle, fostul director executiv al clubului. Iniţial, Parchetul Judecătoriei Timişoara a dispus începerea urmăririi penale faţă de Anton Doboş pentru săvârşirea unor acţiuni de natură economică, dar în ianuarie 2008 a fost scos de sub urmărirea penală.

  Sursa: banateanul.gandul.info/ultima-ora/update-toni-dobos-a-iesit-din-coma-3102100

 7. pt toti

  si nastase a fost liber… dar pana la urma tot a platit

 8. obs.

  Bravo Paule, tine-te de capul lor pana in panzele albe, pt ca acolo sigur este buba mare …….!

Leave a Comment