Distracţia de “Zilele Zalăului” paralizează traficul prin centrul municipiului

Timp de patru zile, în perioada 25-29 iulie, cu ocazia tradiţionalului eveniment “Zilele Zalăului” circulaţia automobilelor prin centrul oraşului, pe Bulevardul Mihai Viteazul, va fi restricţionată şi deviată pe alte străzi. Modificările vor interveni şi în traseul autobuzelor. Asta începând din noaptea de miercuri spre joi, de la ora 00.

Din cauza activităţilor de pregătire a evenimentului “Zilelor Cetăţii” în centrul oraşului sunt prevăzute măsuri de restricţionare a traficului rutier, care presupun blocarea circulaţiei, în perioada 25 iulie – ora 0.00, noaptea de miercuri spre joi, până în 29 iulie, luni dimineaţa la ora 4. Astfel, în intervalul amintit circulaţia va fi restricţionată pe următoarele segemnte de drum: Bulevardul Mihai Viteazul – intersecţie Magazin Silvania, până în zona trecerii de pietoni Perla, la intersecţia Bulevardul Mihai Viteazul cu strada Tudor Vladimirescu; strada Unirii zona Porolissum, până la intersecţia din zona Magazin Silvania, cu excepţia riveranilor; strada 9 mai; blocare acces în parcările publice din zona de desfăşurare a evenimentului, mai exact parcarea publică de la blocul A96 până la staţia de taxi, inclusiv; parcare Galeriile Meseş şi parcare în zona Piaţa 1 Decembrie 1918.
Ca urmare a acestor măsuri, de blocare a circulaţiei pe Bulevardul Mihai Viteazul, traficul rutier, inclusiv transportul public local de persoane, va fi deviat pe străzile Gheorghe Lazăr, Kossuth Lajos, Andrei Şaguna, Cloşca şi Parcului.

Alte articole

3 Thoughts to “Distracţia de “Zilele Zalăului” paralizează traficul prin centrul municipiului”

  1. pe domnul radu cu a sa primarie nu-l paralizeaza???? sa aiba parte numai de disconfortul nostru din aceste zile, toata viata lui!! este un iresponsabil total! regret domnule radu ca nu schimbati cat mai aveti timp!! MA TOT INTREB DOMNULE PENTRU CE SUNTETI ASA ??????

  2. Andreas

    Vivat ! Traiasca zilele primariei Zalau ! Mai bine zis zilelel elitei primariei Zalau. “Va multumim din suflet” domnule primar pentru bulversarea circulatiei din municipiu, pentru damful de mici de “nailon” combinat cu pisat si voma, pentru comertul cu cacatisuri de care nimeni n-are nevoie si mai ales pentru “artistii” de soi care ne vor “incanta” in aceste zile de cosmar. Mai mare rusinea cu asa muzicanti, nici macar o singura trupa de rock. Nu-mi vine sa cred ca acu’ cativa ani canta la Zalau Uriah Heep. Dar treburile merg asa cum trebuie sa mearga in Romania: adica tot in jos, involutia si degenerarea e in floare. Drumurile in municipiu sunt mai sparte ca niciodata, semaforizarea e un cosmar, Zalaul devine incet-incet un loc insuportabil de trait. Intr-adevar, alegerile locale sunt inca departe, insa cand vor veni vom da dovada ca avem memorie buna. Fac cu aceasta ocazie un apel catre presa si catre societatea civila de a initia dezbateri publice si chiar un referendum local prin care cetatenii sa-si exprime vointa in ceea ce priveste oportunitatea organizarii pe viitor a zilelor Zalaului, cel putin in forma in care se organizeaza in prezent. Oricum n-am inteles ce eveniment din istoria urbei se aniverseaza cu ocazia zilelor Zalaului.

  3. cosmote

    Ar putea gasi o locatie la periferia Zalaului.
    Poate obseva domnul primar ca se circula mult mai bine fara semafoare, desi tot traficul este dirijat pe ,,centura,, nu este nevoie nici de politisti in intersectii (T.Vladimirescu)

Leave a Comment