Dacă neuronii lipsă ar lăsa loc durerii…

Deși politrucii Puterii zic altceva, am convingerea că  în România nu există un om întreg la minte care să nu înțeleagă că la defăimarea țării ăsteia nu a contribuit individul de rând, care iese în stradă pentru a cere o justiție corectă, ci mai degrabă actuala coaliţie de guvernare PSD-ALDE, care vrea să îngenuncheze adevărul și bunul simț. Și, pe bună dreptate, cum să crezi în cuvintele unui unui infractor aflat în a treia poziţie în stat, un individ ce se află în fruntea PSD, principalul partid de guvernare, care conduce ţara alături de ALDE, partid dirijat de un alt inculpat aflat în postura de al doilea om în stat? Ei bine, cu certitudine, asta dăunează foarte grav imaginii României!

Oricât ne-am minți sau am alege să fim mințiți, nu ai cum să crezi că, prin toate acţiunile concertate împotriva Justiţiei, declanşate de coaliţia condusă de un infractor şi un inculpat, România nu este văzută “din afară” ca un stat de mâna a doua spre a treia.

Este pur și simplu penibil să susţii că toţi cei care nu iau apărarea PSD-ALDE sunt care ar defăima România, ori că a nu susţine atacurile unor inculpaţi şi condamnaţi la adresa Justiţiei ar fi un act de trădare a ţării. De fapt, o astfel de teorie este chiar cinică. Însă, așa cum deja ne-am lămurit, atât presa aservită grupării PSD-ALDE, cât mai ales liderii celor două partide nu duc deloc lipsă de cinism. Mai grav de atât, problema politicienilor de la Putere nu este legată de defăimarea țării, ci mai degrabă are o legătură directă propriul lor ego, cu defăimarea propriilor persoane, ei erijându-se de fapt – cu tupeu și nesimțire – în România.

Cât tupeu îți trebuie să vii, ca un infractor veritabil, cu acte în regulă, dovedit de instață, şi să declari că tu vrei “domnia legii”? Dragnea, Tăriceau, dar și acoliții lor vor continua să susțină mereu cu tupeu și nesimțire absurdități care, pentru orice persoană care încă nu a fost spălată pe creier, sunt tot atâtea dovezi că indivizii ăștia debordează de indolență.

Dar, stați liniștiți! Aberațiile pe care coaliția ni le servește zilnic pe tavă nu ne sunt adresate nouă, ăstora care nu am susținut și nu vom susține niciodată partidele unor penali, ci sunt îndreptate mai degrabă spre nucleul dur al propriului electorat, pe care îl fidelizează astfel. Și, credeți-mă, lângă noi încă mai trăiesc oameni care nu au nici-o problemă cu faptul că sunt manipulați de infractori, că sunt tratați ca niște “pioni” care nu se arată deloc deranjaţi de incertitudinea zilei de mâine, de ratele de la bancă, de creșterea leului în raport cu euro, de inflaţie, ROBOR, deficit comercial, de lipsa investiţiilor șamd. În același timp, oamenii ăștia dau semne să nu aibă nici-o problemă cu hoția, minciuna, agramatismul, prostia, curvăsăria politică, cu caracterele infecte. Însă, vor reacționa obedient la orice stimul venit din partea infractorilor, la fiecare miciună a acestora. Dragnea și Tăriceanu știu foarte bine asta. Și speculează acest fenomen al inconștienței în masă ori de câte ori au interesul ca prostimea să se facă scut în jurul lor. Până acum le-a ieșit, dar sunt convins că, în cele din urmă, până și prostia va avea mândria ei. Deocamdată, privind în jur, nu pot decât să remarc că lipsa de neuroni nu doare. Din păcate…

Alte articole

One Thought to “Dacă neuronii lipsă ar lăsa loc durerii…”

  1. I.C.

    Bine scris, domnule Vădan, și la țintă! Dacă gașca de tîlhari analfabeți PSD-ALDE din Parlament face legea aia cu „Statul sînt Eu!” sau, mai proletar zis, „Dai în mine, dai în fabrici și uzine!”, păi să ne așteptăm să bage și omisiunea de denunț (aia pe care au săpat la Canal în anii 50 mii de oameni), fără de care asemenea lege antidemocratică ar fi incompletă!

Leave a Comment