Letiţia Pop, noul membru al Consiliului de Administraţie din Spital

Şefa Serviciului Juridic din cadrul Consiliului Judeţean Sălaj, Letiţia Pop, a fost desemnată să reprezinte instituţia în Consiliul de Aministraţie al Spitalului Judeţean. Ea va prelua, astfel, locul vacantat de către Minodora Marincaş, după ce aceasta a promovat concursul de admitere în magistratură. Pentru postul din CA, Letiţia Pop a „concurat” cu consilierul judeţean liberal Radu Nistorescu, învingându-l la voturi: 19 pentru, 6 împotrivă şi trei abţineri, faţă de 9 pentru, 16 împotrivă şi trei abţineri.

Mai mult...

Declarația unică trebuie depusă până marți, 31 iulie 2018

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj face cunoscut că termenul limită de depunere a Declarației unice este 31 iulie a.c. online, prin intermediul aplicației care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. De asemenea, Declarația Unică se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF, sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Declarația unică se completează și se depune de către persoanele…

Mai mult...

Incendiu în Sub Cetate

Garda de pompieri Nuşfalău şi voluntarii de la SVSU Valcău au intervenit, vineri după-amiaza,  la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Sub Cetate, comuna Valcău de Jos. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, o mașină de gătit fiind amplasată necorespunzător în apropierea unor materiale combustibile. Au ars aproximativ 60 metri pătrați  din acoperişul imobilul, piese de mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri. Proprietara a suferit un atac de panică şi a fost asistată la faţa locului de către un echipaj SMURD de la Nuşfalău.

Mai mult...