Zvonoteca

# Agitație mare în instituții. Se lucrează în draci, iar câțiva angajați de la stat promovau întruna ia, vorbeau despre cămășuța asta subțire, înflorată, tradițională, populară, cum o vreți voi. Baiul e, dragi angajate, că în Sălaj nu erau ii și nu era nici horă. La noi era chimeșe și era danț. Trăiască România, trăiască poporul și portul popular.

# Cum, n-avem târg de Crăciun, n-avem nici păsulă pe gratis, nu e nici chef? Mama ei de sărbătoare. Nu-i bai. Merem la Maramureș. Batăr ăia au brad, dar n-au primar.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Agitație mare în instituții. Se lucrează în draci, iar câțiva angajați de la stat promovau întruna ia, vorbeau despre cămășuța asta subțire, înflorată, tradițională, populară, cum o vreți voi. Baiul e, dragi angajate, că în Sălaj nu erau ii și nu era nici horă. La noi era chimeșe și era danț. Trăiască România, trăiască poporul și portul popular. # Cum, n-avem târg de Crăciun, n-avem nici păsulă pe gratis, nu e nici chef? Mama ei de sărbătoare. Nu-i bai. Merem la Maramureș. Batăr ăia au brad, dar n-au primar.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment