Ziua Națională a României, marcată și la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău

Sute de elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău au marcat astăzi în avans Ziua Națională a României. Având asupra lor stegulețe, baloane roșii, albastre și galbene, elevii și profesorii au ieșit în curtea școlii, pentru a participa la un scurt moment artistic.

Copiii au cântat, s-au bucurat împreună de moment, au vorbit despre România, despre țara în care s-au născut, în care trăiesc și învață. A fost un moment simplu, scurt, fără discursuri interminabile, a fost o activitate frumoasă, așa cum ar trebui să fie toate aceste activități.

2 Thoughts to “Ziua Națională a României, marcată și la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău”

  1. […] Sute de elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău au marcat astăzi în avans Ziua Națională a României. Având asupra lor stegulețe, baloane roșii, albastre și galbene, elevii și profesorii au ieșit în curtea școlii, pentru a participa la un scurt moment artistic. Copiii au cântat, s-au bucurat împreună de moment, au vorbit despre România, despre țara în care s-au născut, în care trăiesc și învață. A fost un moment simplu, scurt, fără discursuri interminabile, a fost o activitate frumoasă, așa cum ar trebui să fie toate aceste… Citeste mai mult […]

Leave a Comment