Zvonotecă

# Părul unei domnițe l-a impresionat pe un director adjunct de instituție publică din Zalău de a ajuns bietul om să se sfădească cu nevasta trecută de mult de vârsta pubertății. Dumnezeu să ne ierte, ptiu, drace! Se pare că dragostea dintre cei doi a ajuns cunoscută până la șefii mari, iar cei doi au trebuit să ofere explicații. A nu se confunda dragostea cu munca din birou, frumoșilor ce sunteți!

# E plin de platforme auto prin parcările de la marginea orașului, prin cartiere și prin parcările marilor magazine din oraș. N-au băieții unde să-și parcheze ditamai remorcile cu care aduc limuzinele Germaniei. Nu erau destui cerșetori prin parcări, acum sunt ocupate de platforme. Mama ei de ordine, mama lui de haos, doar suntem latini, nu?

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. […] # Părul unei domnițe l-a impresionat pe un director adjunct de instituție publică din Zalău de a ajuns bietul om să se sfădească cu nevasta trecută de mult de vârsta pubertății. Dumnezeu să ne ierte, ptiu, drace! Se pare că dragostea dintre cei doi a ajuns cunoscută până la șefii mari, iar cei doi au trebuit să ofere explicații. A nu se confunda dragostea cu munca din birou, frumoșilor ce sunteți! # E plin de platforme auto prin parcările de la marginea orașului, prin cartiere și prin parcările marilor magazine… Citeste mai mult […]

  2. […] # Părul unei domnițe l-a impresionat pe un director adjunct de instituție publică din Zalău de a ajuns bietul om să se sfădească cu nevasta trecută de mult de vârsta pubertății. Dumnezeu să ne ierte, ptiu, drace! Se pare că dragostea dintre cei doi a ajuns cunoscută până la șefii mari, iar cei doi au trebuit să ofere explicații. A nu se confunda dragostea cu munca din birou, frumoșilor ce sunteți! # E plin de platforme auto prin parcările de la marginea orașului,  » Mai multe detalii […]

  3. Adi

    Ei vezi.D’aia se dau zile suplimentare de concediu pan anumite instituții.Ca sa poată șefu să-și împartă concediul.Un sfert cu nefastă și trei cu aia cu parul vâlvoi.

Leave a Comment