Zvonoteca

# Se scumpesc serviciile ca pita caldă. Crește gunoiul, crește apa, curentul, gazul, cresc toate, cresc și salariile pentru unii bugetari, la alții scade, iar mediul privat stă cu limba scoasă. Cum, există și mediul privat? Da, există mediul privat chiar și în Sălaj, dar tot mai mulți uită de el.

# A dat Dumnezeu și s-au ridicat restricțiile de pescuit. Măi, e jale, s-a umplut malul barajului de la Vârșolț de zici că se dă aur pe gratis, sunt rulote, sunt sute de pescari, au dat năvală, a dat vreun profet cu pasiunea în toți. A, era să uităm. Am înțeles că și veteranii trebuie să plătească taxa de pescuit pe lac. Băbăieț de la pescari, câți veterani mai sunt în stare să pescuiască în Sălaj? Asta e de râs, dar și de plâns!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Se scumpesc serviciile ca pita caldă. Crește gunoiul, crește apa, curentul, gazul, cresc toate, cresc și salariile pentru unii bugetari, la alții scade, iar mediul privat stă cu limba scoasă. Cum, există și mediul privat? Da, există mediul privat chiar și în Sălaj, dar tot mai mulți uită de el. # A dat Dumnezeu și s-au ridicat restricțiile de pescuit. Măi, e jale, s-a umplut malul barajului de la Vârșolț de zici că se dă aur pe gratis, sunt rulote, sunt sute de pescari, au dat năvală, a dat… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Foame mare de bani la asociatia de pescuit.Se dau sefii cu masinile de zici ca-i gratis motorina.Pai chiar este.Ca-i pe banii fraierilor.

Leave a Comment