Zvonoteca

# Este o adevărată aventură să găsești loc de parcare în zona centrală. E musai să te înarmezi cu nervi de oțel, cu apă și cu speranțe. Unii au ajuns să parcheze prin grădini, să dărâme garduri. Norocoși sunt cei cu mașini de teren. Urcă băieții pe trotuare, blochează intrări în curți, e balamuc. Toată porcăria asta era evitată dacă un deștept se gândea și la o parcare subterană. Cum? Parcare subterană? Nu mai e timp, se apropie campania.

# Ce fain e la magazinele astea mari. Te duci, privești produsul, te uiți la preț și te duci la casă. Tanti de acolo îți scanează marfa și surpriză: prețul e altul, mai mare. Și nu e prima oară. Așa e dorința afaceristului: să fie cumpărători mulți și proști.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Este o adevărată aventură să găsești loc de parcare în zona centrală. E musai să te înarmezi cu nervi de oțel, cu apă și cu speranțe. Unii au ajuns să parcheze prin grădini, să dărâme garduri. Norocoși sunt cei cu mașini de teren. Urcă băieții pe trotuare, blochează intrări în curți, e balamuc. Toată porcăria asta era evitată dacă un deștept se gândea și la o parcare subterană. Cum? Parcare subterană? Nu mai e timp, se apropie campania. # Ce fain e la magazinele astea mari. Te duci, privești… Citeste mai mult […]

  2. […] # Este o adevărată aventură să găsești loc de parcare în zona centrală. E musai să te înarmezi cu nervi de oțel, cu apă și cu speranțe. Unii au ajuns să parcheze prin grădini, să dărâme garduri. Norocoși sunt cei cu mașini de teren. Urcă băieții pe trotuare, blochează intrări în curți, e balamuc. Toată porcăria asta era evitată dacă un deștept se gândea și la o parcare subterană. Cum? Parcare subterană? Nu mai e timp, se apropie campania. # Ce fain e la magazinele astea mari.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Parcare subterana gratis,ati vrut sa ziceti.Caci altfel va sta goala precum cea din fata spitalului.Caci romanul neaos,dupa ce-si cumpara masina de impresionat neamurile si vecinii,nu mai are si bani de parcare.

Leave a Comment