Zvonoteca

# Cu mare băgare de seamă trebuie să fiți când mergeți la cumpărături în magazinul de lângă Sala Sporturilor. Ajungi acasă, scoți produsele din pungă și îți dai seama rapid că sticla cu beutură a fost desfăcută, că lipsește din conținut. Măi, nu se rabdă unii și beau printre rafturi, românul e tot român, iar lacomul tăt lacom rămâne. Vrea să vândă tot rahatul. Proști cu bani să fie!

# Rămânem în parcare la marele magazin. Sâmbătă seara, parcarea era controlată de cerșetori. Mici, mari, tineri, bătrâni, cum vreți voi. Erau acolo, strigau, cereau, aproape că îți luau căruciorul din mână. Desigur, nimeni din magazin nu s-a chinuit să facă ordine. Șefii de unitate erau preocupați cu număratul banilor.

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Cu mare băgare de seamă trebuie să fiți când mergeți la cumpărături în magazinul de lângă Sala Sporturilor. Ajungi acasă, scoți produsele din pungă și îți dai seama rapid că sticla cu beutură a fost desfăcută, că lipsește din conținut. Măi, nu se rabdă unii și beau printre rafturi, românul e tot român, iar lacomul tăt lacom rămâne. Vrea să vândă tot rahatul. Proști cu bani să fie! # Rămânem în parcare la marele magazin. Sâmbătă seara, parcarea era controlată de cerșetori. Mici, mari, tineri, bătrâni, cum vreți voi.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment