Zvonoteca

# Pe strada Industriilor din municipiu se poate turna un film SF. Plină de cratere și nisip, aduce a peisaj selenar. Și asta nu e de azi, de ieri. Oare îi pasă cuiva?

# Ecologiștii de paradă se dau de ceasul morții pe facebook că se taie câțiva copaci bătrâni și strâmbi din centru. Ei confundă piața cu parcul, dar dă-i și luptă!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Petruta

  Scrieți de str Industriilor din Zalau!Str e lux pe lângă cum arată loc Creaca și Brebi! Se pot compara cu regiuni in Ucraina! E dezastru ! Ao spart conducta de alimentare cu apa, distrug poduri , podețe, garduri, Șanțuri, etc! Primarul comunei … doarme!, cântărețul ce conduce cu mâna de fier județul își cumpara perdele!! Haos total! La anul o sa se milogească sa le dam voturi! O să-i voteze p….!!!

  1. Un cetatean

   Au distrus și liziera pădurii de pe lângă Parcul Meseș, au rupt copaci, și-au lărgit locul să poată aduce vreo 4-5 autovehicule, care nustiuunde lucreaza ,dar nu pe Cetinei. Au adus mizerie din resturi de material de construcție în locul copacilor( au fost nuci și i-au tăiat, fără să-i pese nimănui, macar de amenda usturătoare, dacă nu din motivele implicate). Dacă, după sesizări a venit Citadinul, ăștia, „plini de zel”, crezând că fac bine ce fac, au mai mutilat și o salcie pletoasă care mai înfrumuseța „peisajul”! Și mai sunt multe. Inspectorii care răspund de spatii verzi, pe zone, nu se vede activitatea lor, dimpotrivă, neglijenta, tolerarea acestor fapte reprobabile.

 2. Anonim

  În D-va Nord iarba e de un metru în fata blocurilor. Serparaie. Dar directorii Citadin vor fi premiați. Totul pe politic. În rest…. Hai pa! Fraierilor. Hai la vot. La noi în oraș o strada nu se termina de asfaltat în 2-3 ani. Ați văzut bulevardul din Oradea? Altceva.

 3. Laura

  Nu uitați !!! Votați Ciunt, votați Ianchis Dinu la anul!!!

 4. […] # Pe strada Industriilor din municipiu se poate turna un film SF. Plină de cratere și nisip, aduce a peisaj selenar. Și asta nu e de azi, de ieri. Oare îi pasă cuiva? # Ecologiștii de paradă se dau de ceasul morții pe facebook că se taie câțiva copaci bătrâni și strâmbi din centru. Ei confundă piața cu parcul, dar dă-i și luptă! * A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment