Zvonoteca

# Ar fi bine ca administratorii cinemaului să mai pună de un concurs de angajare. La câtă mizerie lasă unii cinefili în urmă, popcorn, ambalaje și alte cele, chiar e nevoie de două-trei persoane într-o tură. Dacă nu se poate, ar fi bine o taxă suplimentară pentru cei care intră cu flacoane și cutii de popcorn în sală. Taxa, percepută la intrare, să fie returnată la ieșire tuturor celor care-și prezintă petul și ambalajele cu care au intrat.

# Se ascute lupta pentru Primăria Zalău. Partidele încearcă să dea lovitura, să scoată candidați surpriză din joben. Se mai ceartă, înjură, nimic nou sub soare. Luați-vă popcorn și așezați-vă în fotolii. Spectacolul-bălăcăreală stă să înceapă!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Ar fi bine ca administratorii cinemaului să mai pună de un concurs de angajare. La câtă mizerie lasă unii cinefili în urmă, popcorn, ambalaje și alte cele, chiar e nevoie de două-trei persoane într-o tură. Dacă nu se poate, ar fi bine o taxă suplimentară pentru cei care intră cu flacoane și cutii de popcorn în sală. Taxa, percepută la intrare, să fie returnată la ieșire tuturor celor care-și prezintă petul și ambalajele cu care au intrat. # Se ascute lupta pentru Primăria Zalău. Partidele încearcă să dea lovitura,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment