Zvonoteca

# Pe o stradă nou modernizată, unde s-a plimbat recent toată floarea cea vestită a înregului apus și împărați pe care urbea nu mai poate să-i încapă, e zavistenie în rândul cetățenilor. Cei care stau să aștepte cursa în stație sau cei ce se scoboară din ea e musai să poarte cizme de cauciuc. În parcarea pentru mașini… tot așa, plin de apă. Asta civilizație! Apă, tină și promisiuni. Nu-i nimic nou. De-om trăi, ș-om fi sănătoși, om vedea la anu’ câte promisiuni vor mai fi.

# La o grădiniță de pe o stradă cu nume de răsculat, conducerea le-a spus părinților că nu mai au voie să-și facă grupuri de whatsapp dacă nu e în grup și-un educator. Măi, să fie! Începe oare o dictatură a educatoarelor? Probabil a trebui să le cerem voie și când sunăm pe cineva.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Pe o stradă nou modernizată, unde s-a plimbat recent toată floarea cea vestită a înregului apus și împărați pe care urbea nu mai poate să-i încapă, e zavistenie în rândul cetățenilor. Cei care stau să aștepte cursa în stație sau cei ce se scoboară din ea e musai să poarte cizme de cauciuc. În parcarea pentru mașini… tot așa, plin de apă. Asta civilizație! Apă, tină și promisiuni. Nu-i nimic nou. De-om trăi, ș-om fi sănătoși, om vedea la anu’ câte promisiuni vor mai fi. # La o grădiniță… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    rusinica, doamna directoare! de ce va temeti?

Leave a Comment