Zvonoteca

# Și la Zalău, oloiul de ruje o ajuns la preț de diamant. Mai că te convinge să-ți bagi piciorul în ea de ratută, să treci le veganisme fripte direct pe foc. O, Crăciun, stai că vine iarna, să vezi tu facturi la corent și la gaze. Da zălăuanul e calm, sălăjeanul nu reclamă, nu sesizează, dacă se poate să pui sesizarea, dar să nu își treacă numele pe ea. Ba mai bine să vină presa, să facă ea în locul nostru, nu?

# Vine luna cadourilor. Favorizații o să fie cei cu venituri mici. Cadourile vor fi în plicuri și vor fi lăsate de Moș Crăciun în cutia poștală sau la poartă. Nu are rost să scrie nimeni scrisoare moșului, sigur vine. Veți vedea!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Și la Zalău, oloiul de ruje o ajuns la preț de diamant. Mai că te convinge să-ți bagi piciorul în ea de ratută, să treci le veganisme fripte direct pe foc. O, Crăciun, stai că vine iarna, să vezi tu facturi la corent și la gaze. Da zălăuanul e calm, sălăjeanul nu reclamă, nu sesizează, dacă se poate să pui sesizarea, dar să nu își treacă numele pe ea. Ba mai bine să vină presa, să facă ea în locul nostru, nu? # Vine luna cadourilor. Favorizații o să… Citeste mai mult […]

Leave a Comment