Zvonoteca

# E pline șoselele de șoferi beuți și drogați. Nicio zi nu trece fără ca cei abilitați în astfel de controale, adicătelea polițiștii, să nu depisteze cel puțin un caz. E clar că șofatul sub influența alcoolului devine cutumă. De s-ar face controale și-n rândul pietonilor surpriza ar fi sigur una mai mare.

# Iubirile politice, astea de nevoie, făcute pentru prăbișirea spirituală și materială a poporului român, sunt ca și cele ale câinilor prin graduri. După deliciosul ciolan cu fasole, servit la comun cum e datina străveche, vin bubuiturile. Unele urât mirositoare.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # E pline șoselele de șoferi beuți și drogați. Nicio zi nu trece fără ca cei abilitați în astfel de controale, adicătelea polițiștii, să nu depisteze cel puțin un caz. E clar că șofatul sub influența alcoolului devine cutumă. De s-ar face controale și-n rândul pietonilor surpriza ar fi sigur una mai mare. # Iubirile politice, astea de nevoie, făcute pentru prăbișirea spirituală și materială a poporului român, sunt ca și cele ale câinilor prin graduri. După deliciosul ciolan cu fasole, servit la comun cum e datina străveche, vin bubuiturile.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment