Zvonoteca

# Gata, vin sărbătorile, pe rafturile unor magazine din Zalău au apărut deja bomboane de pom. Isuse, oameni buni, dragi comercianți, noi zicem să puneți bomboanele de pom și ciocolata cu Moș Crăciun în vânzare direct din luna iulie sau mai bine lăsați-le tot timpul anului acolo. O toamnă fericită!

# Au fost culeși strugurii, e gata și tulburelul, dar sunt gata și tot mai mulți tulburați cu mintea bolnavă de la atâta beutură. Zice-se că sunt sate unde șanțurile au devenit adăpost, culcuș pentru victimele tulburelului, iar nevestele dau în bărbați ca în sacul de box.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Gata, vin sărbătorile, pe rafturile unor magazine din Zalău au apărut deja bomboane de pom. Isuse, oameni buni, dragi comercianți, noi zicem să puneți bomboanele de pom și ciocolata cu Moș Crăciun în vânzare direct din luna iulie sau mai bine lăsați-le tot timpul anului acolo. O toamnă fericită! # Au fost culeși strugurii, e gata și tulburelul, dar sunt gata și tot mai mulți tulburați cu mintea bolnavă de la atâta beutură. Zice-se că sunt sate unde șanțurile au devenit adăpost, culcuș pentru victimele tulburelului, iar nevestele dau… Citeste mai mult […]

Leave a Comment