Voleibaliștii zălăuani, la un pas de a elimina Rapidul din Cupa României

După ce s-a impus cu 3 – 1 în partida tur, desfășurată în Capitală, pe terenul celor de la Rapid, SCM Zalău are prima șansă în disputa retur, programată miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău. “Dubla” dintre cele două echipe este o dispută din cadrul primei faze a Cupei României, etapă în care au mai fost programate alte trei jocuri: SCM Suceava – “U” Cluj (0 – 3 în tur), Știința București – Unirea Dej (1 – 3) și Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța (turul se joacă în 27 noiembrie, iar returul în 4 decembrie).

În cadrul etapei a treia a campionatului, disputată sâmbătă, zălăuanii au cedat cu 1 – 3 pe teren propriu în fața campioanei României, Arcada Galați, la finalul unui meci disputat, în care Zalăul a jucat în multe momente de la egal la egal cu formația vizitatoare. După 25 – 21 pentru gălățeni în primul act, Zalăul s-a impus cu 25 – 20 în parțialul secund. 20 – 25 a fost scorul în setul trei și 23 – 25 în ultimul parțial.

În etapa viitoare, SCM Zalău va evolua pe terenul formației Știința București, partida fiind programată duminică, 30 octombrie, de la ora 18.

 

3 Thoughts to “Voleibaliștii zălăuani, la un pas de a elimina Rapidul din Cupa României”

  1. […] După ce s-a impus cu 3 – 1 în partida tur, desfășurată în Capitală, pe terenul celor de la Rapid, SCM Zalău are prima șansă în disputa retur, programată miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău. “Dubla” dintre cele două echipe este o dispută din cadrul primei faze a Cupei României, etapă în care au mai fost programate alte trei jocuri: SCM Suceava – “U” Cluj (0 – 3 în tur), Știința București – Unirea Dej (1 – 3) și Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța (turul… Citeste mai mult […]

  2. […] După ce s-a impus cu 3 – 1 în partida tur, desfășurată în Capitală, pe terenul celor de la Rapid, SCM Zalău are prima șansă în disputa retur, programată miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău. “Dubla” dintre cele două echipe este o dispută din cadrul primei faze a Cupei României, etapă în care au mai fost programate alte trei jocuri: SCM Suceava – “U” Cluj (0 – 3 în tur), Știința București – Unirea Dej (1 – 3) și Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța (turul…  » Mai multe detalii […]

  3. maria

    Antrenorul trebuie schimbat, parerea mea este un antrenor de secund nu de principal.

Leave a Comment