Zvonoteca

# A devenit o modă să marcăm sărbători, ziua unei anume profesii, există inclusiv zile ale unor boli, zile, zi-le, băi nene! Totul e doar de fațadă. Adică sărbătorim sportul doar într-o anumită zi, ne gândim la educație doar de ziua ei? Se pare că da, cel puțin asta reiese din cei care se laudă cu astfel de acțiuni organizate doar pentru a mai puncta ceva și pentru a se mai lăuda, mama ei de laudă.

# Tare greu se găsesc anumite medicamente pentru prunci. Da, îs pirule pentru răceală, pentru dureri în gât, dar nu și pentru nemernicia unor companii farmaceutice care și-au dat seama că produc unele medicamente mult prea ieftine și prea eficiente. E nevoie de pirule mai scumpe și mai puțin bune, de alea care să îți aline doar un pic beteșugul.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # A devenit o modă să marcăm sărbători, ziua unei anume profesii, există inclusiv zile ale unor boli, zile, zi-le, băi nene! Totul e doar de fațadă. Adică sărbătorim sportul doar într-o anumită zi, ne gândim la educație doar de ziua ei? Se pare că da, cel puțin asta reiese din cei care se laudă cu astfel de acțiuni organizate doar pentru a mai puncta ceva și pentru a se mai lăuda, mama ei de laudă. # Tare greu se găsesc anumite medicamente pentru prunci.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment